Connect with us

HANDBAL

Paula Teodorescu, după victoria cu CSM Slatina: “Mulţumim suporterilor pentru susţinere”

“Portăriţa” de la HC Zalău a avut un aport important la victoria obţinută de echipa sa în dauna celor de la Slatina, având câteva intervenţii importante, una chiar în finalul meciului


HC Zalău a reuşit prima victorie din acest sezon, în faţa celor de la CSM Slatina, meci disputat în Sala Sporturilor din Zalău, cu spectatori, pentru prima dată după 19 luni.

Prezenţa suporterilor în tribune, chiar şi în număr redus, a contat enorm pentru handbaliste, iar “portăriţa” Paula Teodorescu a fost de părere că publicul a fost al optulea jucător pentru HC Zalău.

“Mulţumim suporterilor pentru susţinere. Au fost al optulea jucător pentru noi şi asta ne-a mobilizat. A fost un meci greu, dar nu ne-am lăsat, am luptat până la final, în ultima secundă şi am obţinut victoria. Avem aşteptări mari de la acest sezon, vom munci foarte mult şi vrem să obţinem cât mai multe victorii şi să aducem cât mai multe puncte şi să fim cât mai sus în clasament şi nu în ultimul rând, să fim sănătoase”, a declarat Paula Teodorescu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL