Connect with us

Actualitate

FOTO şi VIDEO. Accident mortal la Jibou. O femeie a fost spulberată de o maşină condusă de un şofer din Zalău

În această dimineață, 13 septembrie, în jurul orei 06:00, pe strada Gheorghe Doja, din Jibou s-a produs un accident de circulație, soldat cu decesul unei femei, în vârstă de 77 de ani, din Jibou, care ar fi încercat să traverseze strada în mod neregulamentar, moment în care a fost surprinsă de un autoturism condus de un şofer din Zalău


În fapt, în această dimineață, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație, pe strada Gheroghe Doja, din orașul Jibou.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Zalău, a surprins și accidentat o femeie, de 77 de ani, din Jibou, care a traversat strada neregulamentar, în calitate de pieton.

Echipajul medical, ajuns la fața locului i-a acordat acestuia prim-ajutor, însă femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, pentru a stabili cauza și împrejurările producerii accidentului.

Sursa video: Relu Sergiu

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate