Connect with us

Actualitate

Primăria Horoatu Crasnei oferă pachete cu rechizite elevilor din clasa pregătitoare!

Primarul Marian Mirişan anunţă că Primăria va oferi elevilor din clasa pregătitoare un pachet ce va conţine tot ceea ce au nevoie copiii pentru începerea noului an şcolar, de la ghiozdan, până la penar, creioane colorate sau manuale auxiliare


După un an şcolar trecut prin multe încercări, de la învăţământ online la ore cu prezenţa fizică, elevii s-au bucurat de vacanţa de vară, vacanţa ce se apropie de final, având în vedere că la începutul săptămânii viitoare începe noul an şcolar care va debuta în condiţii normale.

Elevii vor fi prezenţi fizic la orele de curs, dar autorităţile anunţă măsuri în cazul în care incidenţa din localitate trece de 6 la mie. La Horoatu Crasnei, de exemplu, nu sunt probleme, iar elevii din comună sunt aşteptaţi la cele două şcoli gimnaziale din comună, cea de la Horoatu Crasnei şi cea de la Stârciu. La fel şi preşcolarii care învaţă la grădiniţele din cele două localităţi ale comunei.

Şcolile se prezintă într-o stare bună, cu tot ceea ce se impune în condiţiile pandemice din prezent. La şcoala din Stârciu se montează mai multe sisteme pentru detecţia şi stingerea incendiilor, precum şi separarea holurilor de scări.

“În comuna Horoatu Crasnei, noul an şcolar va începe normal, conform hotărârile de la nivel înalt. Le urăm mult succes elevilor, cât şi cadrelor didactice”, spune Marian Mirişan, primarul comunei.

În plus, Primăria comunei a pregătit şi un pacheţel pentru 26 de copii aflaţi în clasa pregătitoare, cu tot ceea ce au nevoie.

Să spunem că la nivelul comunei Horoatu Crasnei sunt nu mai puţin de 265 de preşcolari şi elevi în cele două şcoli şi grădiniţe din comună.

“Din partea primăriei se acordă câte un pachet pentru fiecare elev din clasa pregătitoare, în valoare de 100 de lei, care conţine tot ce au nevoie pentru şcoală, ghiozdan, penar, carioci, creioane colorate, manuale auxiliare, caiete etc.”.

 Marian Mirişan – primarul comunei Horoatu Crasnei

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate