Connect with us

FOTBAL

Probleme financiare la Şimleu. Dacian Nastai: “S-ar putea să ne desfiinţăm”

Jucătorii sunt neplătiţi de două luni, dar cu toate acestea, în jocul cu Zalăul au dat încă o dată dovadă de multă ambiţie şi dăruire, reuşind să învingă SCM, o echipă cu pretenţii la promovare


Sportul Şimleu a reuşit să obţină prima victorie din acest sezon, chiar pe terenul Zalăului, spre entuziasmul fanilor şimleuani prezenţi în tribune şi nu numai. La întoarcerea la Şimleu, jucătorii au fost aşteptaţi de galeria care i-a felicitat şi a cântat în cinstea lor.

Cu toate acestea, deşi Şimleul a obţinut o victorie importantă, se pare că situaţia nu este una tocmai roz pe partea financiară, iar antrenorul Dacian Nastai trage un semnal de alarmă.

“Per ansamblu, sunt mulţumit şi în primul rând mă bucur pentru această victorie pentru aceşti băieţi, mai ales că ne-am confruntat cu o problemă financiară. Sperăm că administraţia locală va găsi soluţii, pentru că altfel s-ar putea să ne desfiinţăm”, a declarat antrenorul Şimleului.

Din câte se pare, şimleuanii sunt neplătiţi de două luni…

Cât despre joc, Dacian Nastai a ţinut să facă câteva remarci, supărat fiind de faptul că echipa sa a primit gol, dar şi de modul în care jucătorii săi au gestionat jocul în superioritate numerică.

“Au venit cinci – şase jucători care trebuie implementaţi, suntem o echipă tânără, nu suntem magicieni şi nici nu avem butoane magice. Pentru mine cel mai mare inamic este timpul. Dacă oamenii din jurul nostru, al echipei, vor avea răbdare, vom putea construi ceva. Sunt foarte supărat pe golul primit. Nu suntem la juniori, nu vreau să câştig cu 5 – 4, nu vreau să dăm 10 goluri, eu vreau să câştig cu 1 – 0. Pentru mine, o echipă este aceea care nu ia gol. Din păcate, la 1 – 0 nu am rămas concentraţi, am dat dovadă de imaturitate şi era să ne coste. Am jucat contra unei echipe care chiar şi în zece oameni are nişte automatisme puse la punct, dar am studiat bine săptămâna asta tot ce înseamnă jocul echipei adverse şi până la urmă a ieşit bine. A fost un joc dinamic care atunci când ei au fost în inferioritate numerică mi-a fost mai frică, pentru că nu ştim să rămânem concentraţi şi nu ştim să ducem la bun sfârşit sarcinile individuale pe care le avem. Cu un om în plus, altfel trebuia să gestionăm jocul”, a mai spus Dacian Nastai.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL