Connect with us

HANDBAL

Elena Tadici, după victoria cu CSM Slatina: “A fost un meci greu. Mulţumim şi spectatorilor care au fost alături de noi”

Antrenorul secund de la HC Zalău a condus echipa în lipsa lui Gheorghe Tadici, aflat în stare de suspendare. A fost primul meci pe teren propriu, iar sălăjencele au reuşit şi prima victorie din acest campionat


După o pauză de 19 luni, spectatorii au avut din nou acces în Sala Sporturilor pentru a asista la meciurile echipei de handbal.

Deşi pauza a fost îndelungată, iar HC Zalău venea după ce a cucerit bronzul în Cupa României, spectatorii nu s-au înghesuit la meciul cu CSM Slatina, în tribună fiind prezente câteva sute de suporteri.

Însă, galeria Zalăului a fost nelipsită şi pe tot parcursul meciului a purtat echipa spre victorie, alături de Elena Tadici, antrenorul secund care a condus echipa în acest joc, în lipsa antrenorului Gheorghe Tadici, aflat în stare de suspendare.

Zalăul avea să câştige jocul cu CSM Slatina, după un efort imens, în special pe faza de apărare, lucru sesizat la final de Elena Tadici.

“A fost un meci greu, în care am muncit mult, mai ales pe faza de apărare. Avem jucătoare tinere, care s-au bătut mult pe faza de apărare. Suntem mulţumiţi că am obţinut cele trei puncte, le mulţumim şi spectatorilor care au fost alături de noi şi sper să avem evoluţii cât mai bune şi în etapele viitoare”, a declarat Elena Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL