Connect with us

Sporturi

Ianis Mesaroş câştigă un turneu la Sighetu Marmaţiei

Tânărul tenisman legitimat la Palatul Copiilor Zalău reuşeşte o nouă performanţă şi încet încet urmează să facă pasul următor, spre turneele organizate de Federaţia Română de Tenis


Ianis Mesaroş este legitimat la Palatul Copiilor Zalău, dar se antrenează la Transilvania Tenis Club, cea mai modernă bază de tenis din judeţul Sălaj. Puştiul are un început promiţător în tenisul de câmp, remarcându-se de fiecare dată la competiţiile la care a participat.

Este la început, aşa că participă în turnee Tenis 10, turnee speciale, în care meciurile nu se desfăşoară pe seturi, ci pe puncte, un fel de tiebreak. Scopul acestui circuit este acela de a învăţa regulile mai uşor.

Puştiul zălăuan este promiţător şi încă de la primele participări la turnee a reuşit clasări pe podium, iar la un turneu organizate de ACS Sergiu Carp Tennis Club a spart gheaţa şi s-a impus, fiind primul său turneu câştigat.

La câteva săptămâni distanţă de la acel succes şi câteva podiumuri, Ianis Mesaroş a reuşit să câştige un nou turneu. Este vorba despre prima ediţie a Cupei Sarah, competiţie desfăşurată la Sighetu Marmaţiei, acolo unde Ianis a reuşit să câştige 8 meciuri din tot atâtea posibile.

Având în vedere aceste rezultate, uşor-uşor, părinţii lui Ianis, alături de antrenorii lui se gândesc la trecerea la următorul nivel, la turnee FRT.

O astfel de experienţă urmează pentru tânărul tenisman la Cluj, în perioada 17 – 19 septembrie, cu ocazia ediţiei de toamnă a Trofeului Marc.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi