Connect with us

Actualitate

La Jibou se va construi un bloc ANL

Viceprimarul Vlad Paşcalău a semnat contractul de finanţare între Primărie şi Agenţia Naţională pentru Locuinţe, blocul urmând să aibă suprafaţa construită la sol de 297,10 mp


Actuala administraţie a Primăriei Jibou continuă dezvoltarea oraşului Jibou, iar în acest final de săptămână, autorităţile locale au venit cu veşti bune pentru tinerii din oraş, şi nu numai.

Astfel, viceprimarul oraşului – Vlad Paşcalău anunţă faptul că s-a semnat un contract de finanţare între Primărie şi Agenţia Naţională pentru Locuinţe, un proiect ce are în vedere oportunitatea construirii unui bloc de locuinţe destinat tinerilor.

Blocul de locuinţe va avea suprafaţa construită la sol de 297,10 mp, format din o scară cu unităţi locative: 15 apartamente cu două camere şi 1 apartament cu 1 cameră.

“Blocul va fi realizat pe structura în cadre, zidărie de tip GVP, tâmplărie PVC, termoizolaţie din vată bazaltică de 10 cm a pereţilor şi termoizolaţie peste ultimul planşeu din polistiren extrudat 25 cm. Fiecare apartament va fi asigurat cu centrală termică murală”, anunţă viceprimarul Vlad Paşcalău.

Valoare totală a investiției este de 4.931.628,39 lei la care se adaugă TVA in valoare de 892.090,08 lei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate