Connect with us

FOTBAL

VIDEO. Flaviu Porumb a înscris un euro-gol în poarta lui “U” Cluj!

Fostul atacant de la Rapid Jibou a reuşit un euro-gol în poarta unei echipe de Liga a II-a. În meciul din Cupa României, dintre CAO şi “U” Cluj, Flaviu Porumb l-a surprins pe portarul Universităţii cu un şut din vole de la 22 m, iar mingea s-a oprit sub transversală. Reuşita sălăjeanului a fost prima în tricoul lui CAO şi a fost de o mare importanţă, deoarece bihorenii s-au impus în final cu 2 – 1 şi s-au calificat în 16-zecimi unde vor juca cu AFC Hermannstadt

Transferat în vară de la Rapid Jibou, Flaviu Porumb are din nou ocazia să joace într-o ligă superioară cu CAO Oradea. Până acum câteva luni, atacantul din Jibou se făcea remarcat în meciurile din Liga a IV-a, dar miercuri după-amiază a ieşit în evidenţă într-un meci din Cupa României, tocmai cu Universitatea Cluj.

Fotbalistul a reuşit un euro-gol în poarta “şepcilor roşii” şi a deschis scorul în minutul 35 cu un şut din vole, de la 22 m! Reuşita sălăjeanul a fost prima din acest sezon şi a fost de o mare importanţă, deoarece în final bihorenii s-au impus cu 2 – 1 şi s-au calificat în 16-zecimile de finală unde vor juca cu AFC Heramnnstadt, echipă tot de Liga a II-a.

“Sunt foarte fericit pentru acest gol. Mă bucur că a venit într-un meci atât de important, mai ales pentru mine, să demonstrez ce pot. Am simţit că voi marca şi de asta am încercat poarta, pentru că în celelalte meciuri nu am prea şutat. Sper să marchez şi în următoarele jocuri pentu că am mare nevoie de goluri şi de încredere”, ne-a declarat Flaviu Porumb.

CAO Oradea a eliminat-o din Cupa României şi pe SCM Zalău, în faza a III-a.

Foto: Bihoreanul

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL