Connect with us

DIVIZIA A1

Bogdan Preda, ultimul transfer la SCM Zalău

Vicecampioana României şi-a definitivat lotul cu o lună înainte de startul campionatului după ce l-a adus la echipă pe Bogdan Preda. Voleibalistul a jucat ultima dată în Divizia A1 la CSU Braşov, dar a mai evoluat pe prima scenă la VCM Piatra Neamţ şi în tricoul lui “U” Cluj

Dacă în primul sezon a cucerit medalia de argint, pentru campionatul următor, SCM Zalău va avea o misiune mult mai grea să prindă podiumul, având în vedere că toate echipele cu pretenţii şi-au întărit loturile.

Şi vicecampioana României a apelat la transferuri şi şi-a format un lot de 14 jucători. Cu o lună înainte de startul campionatului, gruparea de sub Meseş a mai adus un jucător. Sub Meseş a fost adus universalul Bogdan Preda, un jucător de 25 de ani, care ultima dată a jucat în Divizia A1 pentru CSU Braşov.

Voleibalistul a mai evoluat pe prima scenă şi în tricoul celor de la Universitatea Cluj, în urmă cu trei ani, dar şi la VCM Piatra Neamţ.

Bogdan Preda este originar din Galaţi, oraş în care a şi început voleiului, iar în urmă cu cinci ani s-a aflat în lotul celor de la Arcada.

“Aveam nevoie şi de un al doilea fals. Bogdan Preda este un jucător de forţă, un stângaci, pe care noi l-am văzut şi am considerat că ne poate ajuta. Într-adevăr vine de la o echipă care a retrogradat, dar nu este o problemă, fiindcă el este un jucător de perspectivă. Cu pregătirea de la Zalău cred că în 2 – 3 ani poate fi un jucător foarte bun în Divizia A1. Şi Cherbeleaţă când a venit la Zalău era rezervă la U Cluj. Eu l-am văzut doar la încălzire, deoarece în timpul jocului nu prea juca. Aşa l-am transferat şi pe Miron, pe Filip Constantin, care între timp au devenit jucători buni în Divizia A1, iar unii au ajuns la Naţională”, ne-a  declarat managerul Adrian Feher.

Bogdan Preda a ajuns deja la Zalău şi a intrat în programul de pregătire al echipei.

“Este un tânăr muncitor, cu referinţe bune care ne poate ajuta. Vom vedea cum va evolua în viitor”, spune antrenorul Marius Lazăr.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1