Connect with us

FOTBAL

Cad pe capete. Primele abandonuri înainte de startul Ligii a IV-a şi a V-a

Înscrise în competiţie, CS Hida, Atletic Zalău şi AS Carastelec au anunţat că nu mai participă în campionatul Ligii a V-a, care va începe la final de săptămână. Sub semnul întrebării este Inter Pericei, dar şi o echipă din Liga a IV-a, Silvania Cehu Silvaniei. Costurile mari cu protocolul medical sunt cauzele pentru care mai multe grupări au spus pas competiţiei

Startul Ligii a IV-a şi a Ligii a V-a se dă duminică, pe 12 septembrie, iar până la data de 1 august, echipele au avut termen de înscriere. În Liga a IV-a s-au înscris 12 grupări, în timp ce în eşalonul al cincilea s-au format două serii, cu câte 16 echipe.

Cu câteva zile înainte de startul campionatelor, situaţia s-a schimbat, mai ales în Liga a V-a, unde au abandonat mai multe echipe. CS Hida, Atletic Zalău şi AS Carastelec au anunţat că nu participă din cauza costurilor mari cu protocolul medical. Cei de la Hida au precizat acest lucru încă din luna august, însă cu toate acestea au fost înscrişi în Seria Est.

Sub semnul întrebării este şi participarea celor de la Inter Pericei, în timp ce din Liga a IV-a ar putea dispărea o echipă, tot din cauza costurilor cu protocolul medical. Este vorba de Silvania Cehu Silvaniei.

În Seria Est au renunţat să mai participe CS Hida şi Atletic Zalău, iar în Seria Vest a renunţat AS Carastelec. Sunt discuţii cu cei de la Pericei, să vedem dacă vor fi susţinuţi de autorităţile locale. La Liga a IV-a, Silvania Cehu Silvaniei este cu semnul întrebării. Vom vedea exact în aceste zile cine participă şi cine nu”, ne-a declarat Leo Moga, secretarul de la AJF Sălaj.

În condiţiile în care mai multe echipe se retrag, AJF Sălaj va fi nevoită să refacă ţintarul. Rămâne de văzut şi ce sistem competiţional va fi ales la Liga a IV-a, dacă Silvania Cehu Silvaniei nu va participa şi la start vor fi doar 11 echipe.

Mai multe pe acest subiect în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 8 septembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL