Connect with us

DIVIZIA A1

Nouă meciuri amicale pentru SCM Zalău, până la startul Diviziei A1

În perioada de pregătire, SCM Zalău va participa la trei turnee de pregătire şi se va duela cu Explorări Baia Mare, “U” Cluj, Unirea Dej, SCM Craiova, dar va întâlni şi echipe din Ungaria, Serbia şi Bulgaria    

Campionatul Diviziei A1 începe peste 5 săptămâni, iar SCM Zalău are timp suficient să se pună la punct cu pregătirea. Deja vicecampioana este în a patra săptămână de pregătire şi antrenamentele se intensifică treptat, urmând ca peste două săptămâni, SCM Zalău să susţină şi primele jocuri amicale.

Până la începerea campionatului, gruparea de sub Meseş va susţine nu mai puţin de nouă meciuri amicalte. Toate aceste jocuri sunt grupate în cadrul a trei turnee de pregătire. Primul turneu va avea loc la Baia Mare, în perioada 17 – 19 septembrie, unde SCM Zalău va juca ca gazdele de la Explorări, cu Unirea Dej, dar şi cu o echipă din Ungaria.

În perioada 23 – 25 septembrie, SCM Zalău va organiza un turneu în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”, unde vor participa SCM Craiova, “U” Cluj, iar a treia adversară se va cunoaşte în zilele următoare.

Ultimul turneu va fi la Craiova în perioada 30 septembrie – 2 octombrie. La acest turneu, SCM Zalău va juca tot trei meciuri de verificare, cu SCMU Craiova, cu o echipă din Serbia şi una din Bulgaria.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1