Connect with us

Politică

Lucian Bode, ministrul interimar al Justiţiei

Lucian Bode, ministrul de interne, va asigura interimatul la Ministerul Justiției, după remanierea ministrului Stelian Ion

Lucian Bode a devenit joi ministru interimar al Justiției, după ce președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a lui Stelian Ion.

Aflat la al patrulea mandat de deputat de Sălaj, de trei ori ministru – Economiei în Guvernul Ungureanu, Transporturilor în Guvernul Orban și Interne în Guvernul Cîțu, Lucian Bode a devenit, de joi, și ministru interimar la Justiție, după revocarea lui Stelian Ion.

“Am acceptat să preiau interimatul pentru maximum 45 de zile, mânat de dorința de a face ca această structură fundamentală în arhitectura statului român să funcționeze. Sunt un om al dialogului, al echilibrului și am venit aici cu încredere. Cunosc o parte din problematica Ministerului Justiției din perspectiva unor proiecte comune”, a transmis Lucian Bode, ministrul interimar al justiției, în prima conferință de presă.

Bode a numit apoi prioritățile sale ca ministru al justiției.

„În primul rând, în ceea ce privește planul național de investiții Anghel Saligny, acest proiect a fost dezbătut în primă lectură, în urmă cu trei săptămâni în Guvern, și așa cum rezultă din primele discuții pe care le-am avut cu specialiștii, cunoscând subiectul în linii mari, în această seară ne vom consulta cu echipa de la Ministerul Dezvoltării și cu siguranță voi aviza acest proiect”, a transmis Lucian Bode.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Politică