Connect with us

FOTBAL

Consiliul Judeţean Sălaj a alocat 250.000 de lei la AJF Sălaj!

Instiuţia judeţului este alături de fotbalul mic din Sălaj, iar pentru sezonul 2021 – 2022, Consiliul Judeţean a alocat 250.000 de lei către forul condus de Daniel Sabou. Din banii respectivi, toate echipele de seniori şi juniori vor primi echipamente, mingi şi alte materiale sportive. O parte din bani vor ajunge la Comisia Judeţeană a Arbitrilor, iar o sumă importantă se îndreaptă spre copii şi juniori, AJF Sălaj urmând să înfiinţeze o serie de competiţii. Cu bani de la Consiliul Judeţean Sălaj, AJF Sălaj va organiza la final de sezon festivitatea de premiere pentru toate nivelurile

Consiliul Judeţena Sălaj a devenit din nou un partener al fotbalului amator din judeţul Sălaj, iar pentru sezonul 2021 – 2022, instituţia judeţului va aloca 250.000 de lei pentru AJF Sălaj în baza unui proiect întocmit de forul condus de Daniel Sabou.

”Se aprobă repartizarea sumelor alocate pentru finanţarea programelor sportive ale asociaţiilor judeţene pe ramură sportivă afiliate la federaţiile sportive corespondente, constituite ca persoane juridice de drept privat fără scop lucrativ, ce se vor desfăşura în anul competiţional 2021- 2022, în cuantum de 250,00 mii lei, astfel: 250,00 mii lei – Asociaţia Judeţeană de Fotbal, din care 250,00 mii lei în anul 2021”, se arată în proiectul de hotărâre care a trecut de votul consilierilor judeţeni în şedinţa de săptămâna trecută.

Consiliul Judeţean Sălaj sprijină din nou echipele afiliate la AJF Sălaj după 13 ani. În 2007 şi 2008, când în conducerea de la AJF Sălaj era Dan Costin şi Paul Georgescu, instituţia judeţului a alocat câte 500.000 de lei două sezoane la rând, bani care au fost direcţionaţi către echipe sub formă de plată a unor vize, legimitări, taxe înscriere, baremuri arbitraj, dar şi materiale sportive.

Şi forul condus de Daniel Sabou va ajuta toate echipele afiliate, însă sub o altă formă. Toate echipele din Liga a IV-a, Liga a V-a, dar şi de copii şi juniori vor primi echipamente de joc, iar pentru această categorie, AJF Sălaj a cuprins suma de 150.000 de lei în proiect. Toate echipele vor primi mingi şi alte materiale sportive, iar pentru achiziţionarea lor, AJF Sălaj a cuprins în proiect suma de aproximativ 50.000 de lei.

Şi arbitri din cadrul CJA Sălaj urmează să primeză echipamente de joc şi de prezentare, iar pentru acest segment s-a cuprins suma de 33.000 de lei.

 Forul condus de Daniel Sabou va aloca o sumă importantă pentru premierea echipelor la final de sezon, iar o parte din bani vor fi direcţionaţi pentru dezvoltarea fotbalului la copii şi juniori, prin înfiinţarea mai multor competiţii. Pe parcursul sezonului 2021 – 2022, AJF Sălaj va organiza Cupa “1 Decembrie”, Cupa “AJF”, Cupa “Primăverii”, Cupa “Moş Crăciun” sau Cupa “1 iunie”.

Sezonul 2021 – 2022 în fotbalul mic din Sălaj începe duminica viitoare, când se dă startul Ligii a IV-a şi Ligii a V-a. La startul Ligii a IV-a sunt 12 echipei, iar Liga a V-a urmează să se desfăşoare în formatul de două serii, cu câte 16 echipe.

“Suntem foarte fericiţi. Pe această cale vreau să-i mulţumesc domnului preşedinte Dinu Iancu Sălăjanu, celor doi vicepreşedinţi şi consilierilor judeţeni pentru susţinerea fotbalului amator. Cred că este un lucru foarte bun fiindcă toate echipele afiliate la AJF Sălaj vor fi ajutate. Membrii afiliaţi sunt foarte încântaţi şi chiar am discutat despre acest proiect  în şedinţele de lucru care le-am avut înainte de începerea campionatului”, ne-a delcarat preşedintele Daniel Sabou.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL