Connect with us

FOTBAL

Viitorul Zalău, de trei ori câştigătoare la Cupa “Viitorul”

După trei zile pline de fotbal, Cupa Viitorul şi-a desemnat câştigătoarele. La trei dintre cele opt categorii, pe primul loc s-a clasat Viitorul Zalău, la categoria 2013, 2014 şi 2015

Ediţia a XVI-a a Cupei Viitorul a strâns la start cele mai multe echipe. Peste 70 de grupări au participat la competiţia care s-a organizat săptămâna  trecută la cele opt categorii de vârstă. Au fost trei zile pline de meciuri la Baza Sportivă “Viitorul” din Hereclean, la Baza Sportivă de la Popeni şi pe Stadionul Municipal, iar joi după-amiază, Cupa Viitorul şi-a desemnat câştigătoarele. La trei categorii de vârstă, clubul zălăuan a fost pe primul loc. Este vorba de grupa 2013 antrenată de Dan Lucaciu şi grupele din 2014 şi 2015 antrenate de Marius Cozma şi Daniel Sabou. La categoria 2012, competiţia a fost dominată de către Academia “U” Luceafărul Cluj, iar la 2011, câştig de cauză a avut LPS Bihorul Oradea. Sporting Cluj s-a impus la categoria 2010, iar cele mai sonore nume care au fost prezente la această ediţie, CS Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj s-au impus la categoriile 2009 şi 2007.

Şi ediţia din acest an a fost deschisă cu un meci de gală, iar pe terenul de la Hereclean au fost prezente nume precum Dănuţ Lupu, Miodrag Belodedici, Ciprian Marica, Marius Niculae, Ionel Dănciulescu, Florin Bratu, Lucian Sânmărtean, Laszlo Sepsi sau Florin Constantinovici. Toate echipele participante au deschis turneul cu tradiţionala defilare care a avut loc pe Bulevardul Mihai Viteazu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL