Connect with us

TENIS

Patrik Bolduţ, din nou pe locul 1. Puştiul minune al tenisului sălăjean şi-a câştigat dreptul de a participa la turneul organizat de Rafa Nadal. FOTO-VIDEO

Elevul lui Sergiu Carp s-a impus la turneul Kinder Joy de la Bistriţa, câştigând toate meciurile în două seturi. Mai mult, puştiul sălăjean a pierdut doar două game-uri pe parcursul turneului


Patrik Bolduţ este în formă maximă. Pregătit de Sergiu Carp, tenismanul sălăjean a reuşit să câştige Circuitul Naţional de la Curtea de Argeş, după care, la finele săptămânii trecute, a participat la un turneu la Bistriţa, acolo unde a făcut senzaţie.

A câştigat turneul, reuşind această performanţă pierzând doar două game-uri pe parcursul celor patru meciuri disputate. Turneul de la Bistriţa s-a desfăşurat sub egida Kinder Joy of Moving Tennis, circuit ce-ţi poate asigura biletul spre întâlnirea cu Rafael Nadal.

Puştiul sălăjean a reuşit deja să câştige  un turneu din acest circuit, la Cluj-Napoca, iar cel de la Bistriţa este al doilea pe care îl câştigă şi cel care-i garantează participarea la turneul organizat de Rafa Nadal.

Revenind un pic la turneul de la Bistriţa, Patrik Bolduţ a făcut senzaţie şi a reuşit să câştige cu 6 – 1, 6 – 0 în faţa bistriţeanului David Cosoiu, 6 – 0, 6 – 1 în faţa lui Edward Neagos, 6 – 0, 6 – 0 în faţa lui Rareş Dirmon şi s-a impus tot cu 6 – 0, 6 – 0 şi în faţa lui Noah Harmath.

Patru victorii în două seturi, cu doar două game-uri pierdute a fost bilanţul puştiului minune al tenisului sălăjean la turneul de la Bistriţa.

În luna noiembrie, Patrik Bolduţ urmează să participe la Mastersul Internaţional, organizat la Academia de Tenis a lui Rafael Nadal.

Din câte se pare, în noiembrie va avea loc şi ediţia de anul trecut, amânată din cauza pandemiei, acolo unde Patrik era de asemenea calificat.

Astfel, puştiul minune al tenisului sălăjean ar putea petrece două săptămâni la turneele organizate de Rafael Nadal.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in TENIS