Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, sancţionat de FRH. Preşedintele Dedu i-a făcut plângere la Comisie – “Mă simt vânat”

După finala mică dintre HC Zalău şi Rapid, Gheorghe Tadici a fost sancţionat cu 600 de lei pentru comportare nesportivă. Mai mult, antrenorul formaţiei sălăjene s-a trezit că este convocat la şedinţa următoare a Comisiei de Disciplină, după ce preşedintele Alexandru Dedu a făcut o sesizare cu privire la comportamentul antrenorului din timpul unui time-out

HC Zalău a luat medalia de bronz în Cupa României, după ce a învins în finala mică pe Rapid Bucureşti. Numele lui Gheorghe Tadici a fost cel mai discutat în aceste zile, după ce pe reţelele de socializare a apărut o filmare din timpul jocului, de la un time-out, când antrenorul îşi apostrofa şi jignea jucătoarele, fiind nemulţumit total de evoluţia unora dintre ele.

În şedinţa Comisiei de Disciplină de luni, antrenorul Zalăului a şi fost sancţionat de FRH, cu 600 de lei, pentru comportament nesportiv, însă s-a trezit şi cu o convocare la şedinţa din 7 septembrie, după ce preşedintele Alexandru Dedu a făcut o sesizare cu privire la comportamentul antrenorului din timpul unui time-out.

“În legătură cu sesizarea domnului președinte Dedu Alexandru privind comportamentul domnului Tadici Gheorghe, antrenor HC  Zalău, în timpul time-out-ului meciului dintre HC Zalău și CS Rapid București din Cupa României Fan Courier disputat în 29.08.2021 la Brăila, comisia, odată cu comunicarea sesizării și ale imaginilor video solicită un punct de vedere antrenorului mai sus menționat pentru ședința din 07.09.2021”, se arată în comunicatul Comisiei de Disciplină.

Motivul pentru care Gheorghe Tadici şi-a pierdut cumpătul: şi-a îngropat sora cu câteva zile în urmă!

Gheorghe Tadici şi-a cerut scuze faţă de echipă după cele întâmplate în finala mică şi a recunoscut că şi-a pierdut cumpătul, fiind afectat de un deces în familie din ultima săptămână, când antrenorul Zalăului şi-a pierdut sora.

“Mi-am cerut scuze în fața echipei, cu toate că două jucătoare m-au adus în halul ăsta din cauza greșelilor pe care le-au făcut pe teren. Am repetat de 100 de ori, practic, ceea ce trebuiau să facă pe teren, iar aceste două jucătorare făceau tot ca ele. M-au scos din minți și am cedat. De la 10-6 ajunsesem din cauza greșililor acestor fete la 10-9.Însă, vreau să știți și care a fost motivul principal de am fost atât de încărcat și stresat emoțional, pe lângă faptul că am fost și foarte obosit.Vreau să știți că mi s-a întâmplat o nenorocire în familie, iar eu am rămas lângă echipa mea să îmi disput meciurile, iar abia apoi m-am dus să îmi înmormântez sora. Acest lucru l-am făcut joi la Cluj. În acest sport nu ai nuntă și nu ai înmormântare atunci când joci. Toți trebuie să ne sacrificăm pentru marea performanță. Eu am ales să rămân la echipa mea pentru acele meciuri. Iar apoi am plecat la Cluj să îmi înmormântez sora. Eu m-am ocupat aproape de tot”, a spus Gheorghe Tadici pentru Prosport.

Antrenorul Zalăului se simte vânat, după ce preşedintele Dedu i-a făcut plângere la Comisie pentru comportamentul din timpul jocului.

“Eu, cel care consider că am avut rezultate foarte mari în handbalul românesc, mă simt un om vânat. Da, sunt un om vânat. De ce, domnule Dedu? Vreau să știți că domnul președinte Dedu mi-a făcut plângere, ieri, la Comisie în urma acelei înregistrări apărute. Eu știu ce are domnul Dedu cu mine personal și vreau să vă spun că noi doi avem și un proces. În septembrie avem și termen. Este vorba de acest domn Dedu care a câștigat alegerile la un singur vot diferență față de Narcisa Lecușanu. Oamenii ca mine deranjează foarte tare, dar cu oameni ca noi s-au obținut rezultate. Sunt aduși și promovați prin handbalul de la noi tot felul de antrenori străini în detrimentul celor români, iar handbalul românesc feminin se duce și el în cap. De cel masculin mai putem să spunem ceva?Este normal ca acea cameră să stea doar pe mine și să mă vâneze în permanență? Este normal ca Oana Manea să atace arbitrajul la interviuri, iar pe ea să nu o cheme nimeni la comisii?”, a spus Tadici pentru Prosport.

Foto: Fan Handbal

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL