Connect with us

Social

Femeie atacată în Zalău de un câine de talie mare

Femeia de 33 de ani a fost rănită la cap de un câine fioros, în timp ce se plimba cu un căţăluş

Incidentul a avut loc vineri, 27 august, pe o stradă de la periferia municipiului Zalău. O femeie în vârstă de 33 de ani se afla la plimbare cu căţelul. La un moment dat, un câine de talie mare i-a atacat, iar victima a suferit mai multe zgârieturi în zona capului.

A fost apelat numărul de urgenţă 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi care a constatat că femeia a fost victima unui atac canin.

După identificarea proprietarului, oamenii legii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 12 din Ordonanța de urgență nr. 55/2002 privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi, respectiv „neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane […]”.

Conform celor anunţate de Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul din cadrul IJJ Sălaj, actele de constatare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău pentru continuarea cercetărilor.                                  

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social