Connect with us

Actualitate

Cinci spaţii de joacă şi locuri de recreere noi la Jibou. În oraş se va amenaja şi un skatepark

Dan Ghiurco – primarul oraşului anunţă faptul că Primăria va finanţa din bugetul local amenajarea a cinci spaţii de joacă şi de petrecere a timpului liber în oraş


Continuă schimbarea la faţă a oraşului Jibou, sub buna administrare a primarului Dan Ghiurco şi a viceprimarului Vlad Paşcalău.

Terenurile virane se doresc a deveni o istorie tristă a oraşului, acestea urmând să fie transformate în spaţii de joacă şi locuri de recreere pentru jibouani, cât şi pentru cei peste 70.000 de mii de turişti care vizitează anual oraşul.

Deja s-au amenajat mai multe spaţii de joacă noi, precum şi amenajarea unui loc de recreere nou, în cartierul Castanilor, acolo unde este amenajat şi un teren de tenis de câmp.

Autorităţile locale continuă transformarea oraşului şi în acest sens, pregăteşte alte locuri noi.

Primăria orașului Jibou va finanța din bugetul local amenajarea a cinci spații de joacă și de petrecere a timpului liber în orașul Jibou.

Aceste spații vor fi amenajate în cartierul Avram Iancu în zona blocurilor: G24, G2, G1, și în cartierul Garoafelor Blocul O1, şi grădinița nr 3.

“Terenurile de joacă pentru copii vor fi dotate cu mobilier specific: leagăne, balansoare, topogane, mobilier de joacă, pavaje cauciucate, rulou de gazon, skaterparc și teren baschet”, anunţă primarul Dan Ghiurco.

De asemenea, primarul oraşului Jibou anunţă că vor fi amenajate spații de petrecere a timpului liber dotate cu mobiler urban: bănci, mese, activități specifice adulților (șah și table) și aparate pentru activități fizice.

Aceste spații vor avea alei pietonale, spații verzi cu gazon de tip rulou și dotate cu sisteme de irigare, arbori și plante ornamentale, terenurile vor fi iluminate și împrejmuite.

Odată finalizate aceste investiţii, oraşul Jibou va arăta ca un oraş modern, un oraş viu, un oraş care te încurajează la petrecerea timpului liber la aer curat şi totodată, un oraş care odată ce îl vizitezi te face să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Mai multe detalii, în ziarul Ştirile din Sălaj, din 1 septembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate