Connect with us

Social

EXCLUSIV. A fost ales noul viceprimar al oraşului Şimleu Silvaniei

În şedinţa de Consiliu Local ce a avut loc azi la Şimleu Silvaniei, liberalul Cosmin Man a fost ales în funcţia de viceprimar al oraşului Şimleu Silvaniei cu o majoritate covârşitoare: 16 voturi pentru şi doar unul împotrivă!

În cursul zilei de azi, la Şimleu Silvaniei a avut loc o şedinţă ordinară a Consiliului Local. Cu această ocazie, a fost ales şi noul viceprimar al oraşului.

Dacă, iniţial, au existat mai multe propuneri, până la urmă pe listă a rămas doar un singur nume: Cosmin Man (41 de ani).

Liberalul a fost ales aproape în unanimitate – dintre cei 16 consilieri, nu mai puţin de 15 dintre ei i-au acordat încrederea şi unul singur a fost împotrivă.

Altfel spus, liberalii şi social-democraţii şi-au strâns mâinile şi au făcut front comun, votând împreuă pentru binele comunităţii. De precizat faptul că unul dintre consilierii locali a lipsit de la şedinţă.

În ultimii ani, Cosmin Man a fost consilier general al societăţii SIMEX. La alegerile locale din septembrie 2020, acesta a intrat în Consiliul Local de pe listele PNL.

Alegerea noului viceprimar a fost salutată şi de noul primar al oraşului de la poalele Măgurii, cel care este convins că va face echipă bună cu Cosmin Man.

“Cosmin Man a fost votat cu 15 voturi pentru şi unul împotrivă. Am mare încredere în el că va face treabă bună şi nu vreau să vorbesc eu despre el, ci vreau să vorbează faptele lui. Activitatea lui să fie principala carte de vizită. Sperăm ca împreună să formăm o echipă unită”, a declarat Cristian Lazăr – primarul oraşului Şimleu Silvaniei, pentru Ştirile din Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social