Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: ”Am respectat competiţia, dar nu sunt deloc încântat că participăm în final-four”

După ce echipa sa a câştigat cu ”U” Cluj şi Ştiinţa Bucureşti şi s-a calificat la turneul final, antrenorul de la HC Zalău nu a părut deloc încântat de acest lucru, ţinând cont că formaţia zălăuană este nevoită să parcurgă o distanţă lungă până la Brăila pentru a participa la turneul final, programat sâmbătă şi duminică

Chiar dacă nu a pus mare preţ pe Cupa României, HC Zalău s-a calificat la turneul final alături de Rapid Bucureşti, CSM Bucureşti şi Gloria Buzău.

În primele două tururi de la Bistriţa, sălăjencele au avut un culoar bun, de care au profitat, astfel că HC Zalău a câştigat la pas cu ”U” Cluj şi cu Ştiinţa Bucureşti.

”Fetele au jucat cu o ambiţie extraordinară. Este adevărat am întâlnit şi două echipe mai slab cotate, dar am jucat mult timp cu rezervele. Popescu a închis poarta foarte bine şi a apărat vreo 12 situaţii de unu la unu. Au jucat foarte bine Bujor, Toth, dar majoritatea dintre ele m-au mulţumit. Fetele au practicat un joc foarte bun, în special în apărare”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Cu toate că HC Zalău a ajuns între cele mai bune patru echipe în această competiţie,  antrenorul de la HC Zalău nu a părut deloc încântat de acest lucru, ţinând cont că formaţia zălăuană este nevoită să parcurgă o distanţă lungă până la Brăila pentru a participa la turneul final, programat sâmbătă şi duminică.

”Să fie foarte clar, nu am vrut să mergem la acest turneu final, fiindcă va trebui să călătorim în ziua liberă o distanţă de aproximativ 600 de km. Am respectat competiţia, dar nu sunt deloc încântat că mergem la acest final-four. Dacă tot am ajuns aici, pentru noi vor fi două meciuri  bune şi un bun prilej pentru jucătoarele tinere de a mai creşte din punct de vedere sportiv. Va fi un turneu cu alte trei echipe pe care le interesează mai puţin reprezentarea handbalului românesc la nivel de echipă naţională. Sunt echipe care nu au identitate românească şi care au rezultate cumpărate din banii publici”, a spus Gheorghe Tadici.

HC Zalău va juca în semifinale sâmbătă, de la ora 11.00 cu Gloria Buzău. A doua semifinală are loc de la ora 15.30, între CSM Bucureşti şi Rapid.

Finala mică este programată duminică, de la ora 11.00, iar finala mare va avea loc de la ora 15.30. Toate meciurile de la Brăila vor fi televizate de TVR  1 şi TVR 2.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL