Connect with us

HANDBAL

FOTO. Spectacol pe “plaja” din Zalău

Meciuri spectaculoase, lume multă, distracţie şi sport ar fi câteva cuvinte care ar descrie ceea ce s-a întâmplat pe “plaja” din Parcul Central timp de trei zile, cu ocazia primei ediţii a Cupei Beach Handball


Timp de trei zile, Zalăul a fost gazda unei competiţii de handbal pe plajă, o competiţie atipică am putea spune pentru oraşul nostru care de zeci de ani s-a “obişnuit” cu handbal, volei sau fotbal…

Lumea a fost dornică de ceva nou, iar implicarea Adrianei Ştefănescu a făcut ca această competiţie să se bucure de un real succces, încă de la prima ediţie.

Cupa Beach Handball a adunat la start nu mai puţin de 18 echipe din toată ţara. Judeţul Sălaj a fost reprezentat de HCS Dinamyc Zalău la băieţi şi CSS Zalău la fete.

Meciurile s-au desfăşurat pe terenul de nisip din Parcul Central Municipal, iar de multe ori, tribuna a fost plină, lumea fiind interesată să vadă acest spectacol.

Au fost meciuri spectaculoase, atmosfera bună că parcă nici nu au mai contat rezultatele de pe teren.

Cert este că în finala feminină au ajuns Viitorul Cluj şi Marta Baia Mare, în timp ce la băieţi au ajuns în ultimul act echipele Golden Boys şi Kambem. Echipele sălăjene s-au bucurat de susţinerea publicului, dar şi a majoretelor de la Clubul Sportiv Alegria.

“Au fost trei zile de turneu cu meciuri spectaculoase atât la feminin, cât şi la masculin, turneul a fost o pregătire pentru echipa HCS Dinamyc Zalău pentru că în perioada 1 – 5 septembrie vom merge la turneul final de beach handball de la Mamaia, competiţie oficială FRH. Cu grupele de J3 – J4 voi merge la un turneu la Şagu, organizat de Adriana Inoan. Mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat în realizarea acestui eveniment, DJST Sălaj pentru premiile acordate, Primăria municipiului Zalău, Clubului Sportiv Alegria pentru momentele artistice, DJ Cristian Olaru şi fiului Yaris, arbitrilor Marius, Norbi şi Cipri, ziarului Sportul Sălăjean pentru susţinerea pe care ne-o oferiţi, staff-ului de părinţi şi nu în ultimul rând participanţilor care au avut încredere în mine”, ne-a declarat Adriana Ştefănescu, antrenoarea de la HCS Dinamyc Zalău, organizatorul competiţiei.

Feminin:

Locul 1: CSS Viitorul I Cluj

Locul 2: CS Marta Baia Mare

Locul 3: CSS Viitorul 2 Cluj

Masculin:

Locul 1: HC Kambem

Locul 2: HC Golden Boys

Locul 3: HC Ştiinţa Lovrin

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL