Connect with us

Actualitate

FOTO. O femeie din Sălaj a decedat în urma unui accident rutier în Bihor

O femeie în vârstă de 71 de ani şi-a pierdut viaţa, în urma unui accident rutier petrecut pe Drumul Naţional 19 E. Femeia era pasager pe scaunul din dreapta, iar şoferul s-ar fi angajat într-o depăşire, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula din sens opus


Tragedie în Bihor. O femeie din Zalău, în vârstă de 71 de ani a sfârşit tragic, în urma unui accident rutier.

Marţi după-masă, în jurul orei 15.40, pe Drumul Naţional 19 E, pe raza localităţii Mişca – judeţul Bihor, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, marca Dacia Logan, înmatriculat în Sălaj şi un Audi A3.

În autoturismul Dacia se aflau două persoane, un bărbat de 73 de ani şi o femeie în vârstă de 71 de ani, ambii din Zalău, cei doi erau soţ şi soţie.

În celălalt autoturism se aflau patru persoane, şoferul în vârstă de 30 de ani, două femei în vârstă de 39, respectiv 49 de ani, din judeţul Timiş şi un minor în vârstă de 12 ani din judeţul Vaslui, după cum spun colegii de la bihon.ro.

Conform celor spuse de purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor pentru bihon.ro, bărbatul de 73 de ani din Zalău s-ar fi angajat într-o depăşire pe direcţia Oradea – Marghita şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 30 de ani din judeţul Timiş.

Impactul a fost unul devastator, iar femeie în vârstă de 71 de ani, aflată pe locul din dreapta faţă, a murit pe loc.

Şoferul în vârstă de 73 de ani şi o femeie în vârstă de 49 de ani au fost transportaţi la spital, starea lor fiind gravă.

Sursa foto: bihon.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate