Connect with us

Social

Europarlamentarul Cristian Terheş: “Pfizer recunoaşte că vaccinul are efecte secundare serioase”

În cel mai recent prospect, revizuit pe data de 23 august 2021, firma Pfizer atenţionează cu privire la efectele secundare ale vaccinului său, printre acestea fiind miocardita şi pericardita, categoria cea mai vulnerabilă la aceste boli de inimă fiind bărbaţii sub 40 de ani şi băieţii între 12 si 17 ani.

Documentul integral de la Pfizer poate fi citit AICI în engleză la link-ul de la final [1], iar partea cu atenţionarea (warning) se poate gasi la pagina 8.

Pe internet pot fi găsite versiuni mai vechi ale acestui document, care nu au aceste noi efecte secundare ale vaccinului Pfizer.

Site-ul oficial al Guvernului României, ce oferă date privind vaccinarea anti-COVID19, precizează ca “miocardita şi pericardită sunt boli inflamatorii ale inimii care pot apărea cel mai frecvent în urma infecțiilor sau a BOLILOR AUTOIMUNE”.

Pe acelaşi site al Guvernului se precizează că “EMA confirmă că beneficiile tuturor vaccinurilor autorizate COVID-19 continuă să depășească riscurile lor, având în vedere riscul crescut de boală COVID-19 și complicațiile asociate acesteia”.

“Genul acesta de justificare este eronat cap-coadă logic, etic şi juridic. Nu poţi spune că beneficiile sunt mai multe decât riscurile, când încă nu se cunosc toate efectele secundare la aceste vaccinuri. Politicienii care impun vaccinul se joacă ruleta rusească cu vieţile oamenilor, expunându-i pe unii la riscuri certe, cum sunt bolile autoimune, ce produc efecte negative pe termen lung încă greu de anticipat. Alegerea de a se vaccina a unei persoane trebuie să fie liberă şi corect informată, deoarece doar aceasta îşi asuma şi riscul injectării cu un astfel de produs medical”, a spus Cristian Terheş, europarlamentar PNŢCD.

Bolile autoimune sunt afecţiuni prin care sistemul imunitar atacă în mod greşit propriul organism sau părti din el, considerându-le străine. Detalii despre bolile autoimune se pot găsi pe internet.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social