Connect with us

HANDBAL

HC Zalău s-a calificat la turneul final al Cupei României

După ce în optimi a trecut de “U” Cluj, sălăjencele s-au impus şi partida din sferturi cu Ştiinţa Bucureşti. HC Zalău a câştigat cu 29 – 22 şi va merge la turneul final de la Brăila, unde în semifinale va juca cu Gloria Buzău

HC Zalău a avut un culoar bun în primele tururi ale Cupei României, de care a profitat. Astfel, după ce a câştigat cu “U” Cluj în optimi, sălăjencele s-au impus şi partida din sferturi cu Ştiinţa Bucureşti, cu scorul de 29 – 22.

În faţa unei nou-promovate, HC Zalău a fost echipa mai bună şi a controlat autoritar jocul. Sălăjencele au început perfect şi au condus cu 4 – 1 după 5 minute, dar Ştiinţa a echilibrat partida şi s-a apropiat la un gol. A fost o chestiune de moment, deoarece HC Zalău s-a distanţat din nou şi după 20 de minute conducea cu 11 – 6. La pauză, HC Zalău a intrat cu 16 – 12, iar în partea secundă, trupa antrenată de Gheorghe Tadici a condus şi la opt goluri, fiind cea mai mare diferenţa care s-a consemnat în acest joc.

Deşi antrenorul Zalăului a trimis în teren multe jucătoare tinere, HC Zalău s-a impus la pas, iar în urma acestei victorii s-a calificat la turneul final de la Brăila, alături de Rapid, Gloria Buzău şi CSM Bucureşti.

În semifinale, HC Zalău va juca cu Gloria Buzău, partida fiind programată sâmbătă, de la ora 11.00, pe TVR 2.

Rezultatele din sferturile de finală:

Minaur Baia Mare – Rapid București 28 – 23
SCM Rm. Vâlcea – Gloria Buzău 33 – 34
CSM București – Dunărea Brăila 27 – 24
HC Zalău – Știința București 29 – 22
Semifinale, Brăila, 28 august
11:00 Gloria Buzău – HC Zalău (TVR 2)
15:30 Rapid – CSM București (TVR 1)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL