Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău, eliminată din Cupa României după un joc modest la Oradea

Parcursul zălăuanilor în Cupa României s-a terminat în faza a III-a, unde gruparea de sub Meseş a pierdut cu 0 – 1 în deplasare de la CA Oradea. A fost un joc modest din partea elevilor lui George Zima în faţa unei echipe tinere, ce anul trecut a fost sub SCM Zalău în clasament. Pe lângă gol, bihorenii au mai avut cel puţin trei ocazii mari, un penalty ratat, dar şi un gol anulat, pe când SCM Zalău a avut şanse puţine de a marca

SCM Zalău şi-a propus un parcurs cât mai lung în Cupa României, însă s-a oprit în faza a III-a. După ce în turul anterior a trecut de Sportul Şimleu, zălăuanii au fost învinşi miercuri după-amiază de CAO, o echipă ce în sezonul trecut a fost sub SCM Zalău în clasament.

După lotul şi bugetul de care beneficiază, SCM Zalău părea favorită în faţa unei echipe tinere de la CAO, însă în teren, gazdele au fost cele care au jucat mai precis şi în final s-au impus cu 1 – 0.

Scorul însă putea fi mult mai mare având în vedere că bihorenii au mai avut trei ocazii mari, un penalty ratat, dar şi un gol anulat.

După un început de joc echilibrat, trupa antrenată de Florin Fărcaş a avut două ocazii la jumătatea reprizei, însă portarul Miron a fost la post. Replica Zalăului nu a întârziat să apară în minutul 33, când Sergiu Pop a reluat cu capul, iar portarul de la CAO a scos cu dificultate de sub bară.

În minutul 37, gazdele au deschis scorul. După o acţiune pe stânga a lui Chitaş, mingea a ajuns la marginea careului, de unde Alex Lezeu a reluat spectaculos de la aproximativ 15 m.

CAO putea face 2 – 0 după nici 5 minute, când a beneficiat de o lovitură de la 11 m. Penalty-ul a fost executat de Cosmin Letan, însă Bogdan Miron a parat lovitura şi la pauză s-a intrat cu 1 – 0.

Repriza secundă a aparţinut Zalăului din punct de vedere al dominării şi al posesiei, însă fără efect. Ocaziile mai mari tot bihorenii le-au avut, dar din nou Miron a fost greu de trecut. Portarul a scos în minutul 73, din postură de unu la unu cu Ştefan Meşter, iar în minutul 80 goalkeeper-ul Zalăului a mai avut o intervenţie bună la un şut de la distanţă.

Mihai Onicaş, portar în ultimele minute

SCM Zalău a presat pe final de meci, însă şansele egalării s-au micşorat în minutu 85 când Bogdan Miron s-a accidentat, chiar în momentul în care bihorenii au înscris, însă golul s-a anulat pentru ofsaid.

Cum toate schimbările Zalăului erau epuizate, în poartă a intrat Mihai Onicaş. În 10 oameni, SCM nu a mai avut forţa să egaleze şi să trimită partida în prelungiri, astfel că gruparea de sub Meseş se vede nevoită să părăsească competiţia.

Peste doar trei zile, SCM Zalău va debuta în campionat, urmând să joace sâmbătă, la Progresul Şomcuta Mare.

Alexandru Pop, antrenor la meciul cu CAO. George Zima doar în tribune!

O situaţie cel puţin ciudată s-a întâmplat la meciul de miercuri, când echipa a fost condusă de pe bancă de Alexandru Pop. “Duţu” era trecut pe raportul de arbitraj antrenor în timp ce George Zima a figurat ca şi delegat, fiind trimis în tribune de arbitru.

CAO Oradea – SCM Zalău 1 – 0 (1 – 0)

A marcat: Alex Lezeu (37)

CAO: Adrian Barabas – Cristian Urbanowski, Ştefan Meşter, Daniel Cîrjan, Florin Chitaş, Loren Ioviţă, Raul Ardelean, Cosmin Letan (cpt.), Daniel Stan, Alex Lezeu şi Darius Marina. Rezerve: Radu Bob – Andrei Popa, Toma Abrudean, Flaviu Porumb, Kovacs Mark, Nicolae Gunie, Cristian Copil, Andrei Gheorghiţă şi Bogdan Mintaş. Antrenor: Florin Fărcaş

SCM: Bogdan Miron – Alexandru Nagy (46 Mihai Forna), Lorant Kis (46 Dan Berci), Răzvan Dulap, Vadim Calugher, Andu Moisi, Răzvan Gorovei (55 Mihai Onicaş), Cosmin Meşter, Alexandru Mare (77 Mihai Doroftei), Sergiu Negruţ (55 Sergiu Jurj) şi Sergiu Pop. Rezerve: Alex Şugar – Andrei Şumlea şi Dănuţ Cozma. Antrenori: George Zima (principal) şi Alexandru Pop (secund)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL