Connect with us

FOTBAL

Ionel Dănciulescu: “Este o plăcere să vii şi să joci într-un loc unde sunt mulţi copii. Ei sunt viitorul fotbalului românesc”

Fostul jucător emblematic al “câinilor roşii” este prezent la Cupa Viitorul de la Zalău. Acesta a impresionat în meciul de gală ce a deschis ediţia din acest an a turneului, lăsând impresia că încă ar putea juca la un nivel înalt, chiar şi la… 44 de ani


Luni seara, la Hereclean a avut loc un meci de gală în care au fost prezente foste glorii ale fotbalului românesc.

Spectacolul a fost garantat, iar printre numele sonore care s-au aflat pe teren s-a numărat şi legenda lui Dinamo, Ionel Dănciulescu.

“Danciu” a ajuns la 44 de ani, însă, forma sa fizică este de invidiat. Mai mult, fostul atacantul emblematic al “câinilor roşii” a impresionat şi a lăsat impresia că ar putea face faţă la un nivel înalt, chiar şi acum…

La finalul jocului, Dănciulescu a fost asaltat de copii pentru autografe şi cu multă amabilitate, fostul atacant al naţionalei României nu a refuzat pe nimeni, spre entuziasmul celor mici.

“Ne bucurăm că am putut fi prezenţi la acest eveniment şi sperăm să mai venim şi la ediţiile următoare. Totdeauna este o plăcere să vii şi să joci într-un loc unde sunt foarte mulţi copii. Până la urmă ei sunt viitorul fotbalului românesc, viitorul sportului în general şi trebuie să avem mare grijă de ei. Au venit mulţi suporteri să ne susţină şi să fie alături de noi, iar pe această cale le mulţumim. Viitorul Zalău are o bază sportivă frumoasă, interesantă, cu un teren foarte bun, care se prezinză în condiţii extraordinare. Acest aspect este cel mai important. Mă bucur că CS Dinamo a încheiat un parteneriat cu Viitorul Zalău. Sper ca aceasă colaborare să fie de bun augur pentru ambele părţi”.

Ionel Dănciulescu

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL