Connect with us

FOTBAL

FOTO. Memorialul de la Jac s-a desfăşurat cu un număr record de echipe

Nu mai puţin de 11 echipe s-au aflat la start, iar finala mare a avut nevoie de lovituri de departajare. În cele din urmă s-a impus echipa Adrian Taloş, echipă care îşi pătrează astfel titlul cucerit la ediţia trecută


La final de săptămână, pe terenul de fotbal de la Jac a avut loc ediţia a X-a a Cupei In Memoriam Adrian Taloş.

Ediţia din acest an a avut parte de un număr record de echipe participante, astfel că nu mai puţin de 11 formaţii s-au aflat la start.

Este vorba despre Meseşul Treznea, Unirea Hida, Pieile Negre, Dragu, Derşida, Juniorii Creaca, Năpradea, Adrian Taloş, Românaşi, AS Cocoşeii şi Letca.

Cele 11 echipe au fost împărţite în două grupe, urmând ca cele două câştigătoare să se dueleze în marea finală. Jucătorii au avut poftă de joc, mai ales după atâta pauză, astfel că a fost un “regal” fotbalistic la Jac.

În urma unor meciuri disputate şi spectaculoase pe alocuri, echipele Adrian Taloş şi Unirea Hida au reuşit să-şi câştige grupele din care au făcut parte şi au ajuns în marea finală.

Cele două echipe s-au anihilat reciproc, iar după finalul jocului, scorul era egal, astfel că s-a trecut la executarea loviturilor de departajare, acolo unde Adrian Taloş a fost echipa ce a avut câştig de cauză.

Pe locurile 2 în grupe s-au clasat AS Cocoşeii şi Agronova Dragu, însă, finala mică dintre cele două echipe nu a mai apucat să se dispute, din cauza faptului că s-a întunecat, astfel , câştigătoarea a fost stabilită în urma unor lovituri de la 11 m.

Echipele participante au fost răsplătite pentru efort cu câte o diplomă şi o plachetă, în timp ce echipele câştigătoare au primit câte o cupă. Nu s-au acordat premii individuale.

Taxa de înscriere pentru această competiţie a fost de 50 de lei, iar banii strânşi vor fi donaţi către fundaţia “Împreună-i vom face fericiţi” pentru a fi folosiţi cu scopul de a achiziţiona rechizite pentru copiii neajutoraţi din comună. Mai mult, pe tot parcursul competiţiei, a fost amenajată o urnă, unde toată lumea a putut dona suplimentar. 

Pentru ediţia de anul viitor, organizatorii pregătesc ceva special şi mult mai de amploare, principalii vizaţi fiind toţi jucători care au evoluat pentru echipele de fotbal din comuna Creaca, de-a lungul istoriei.

Echipa Adrian Taloş: Ionuţ Şerban – Răzvan Faur, Florin Morar, Marius Meme Taloş, Robert Niculăuţ, Cosmin Cuibuş, Răzvan Sabou, Gabriel Ţiriac, Bogdan Bărnuţiu, Vlad Tohat, Adrian Călăcean şi Cristian Ţurcaş. Delegat: Marius Taloş

“Au fost meciuri frumoase, scoruri strânse şi o atmosferă foarte faină. A fost multă lume, iar echipele au fost dornice să joace fotbal după atâta pauză. Am rămas plăcut surprins de numărul mare de echipe înscrise. A fost super fain, arbitrajul foarte bun şi niciodată nu am avut parte de susţinere şi sponsori, aşa cum am avut în acest an. Le mulţumim echipelor participante, cât şi primarului, viceprimarului comunei şi sponsorilor pentru susţinere”, ne-a declarat Samir Sabou, organizatorul competiţiei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL