Connect with us

FOTBAL

Peste 70 de echipe vor participa la Cupa Viitorul. Foto de la paradă şi festivitatea de deschidere

Prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, a fost prezent, marţi, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu şi fondatorul Clubului Sportiv Viitorul Zalău, Daniel Sabou, la festivitatea de deschidere a celei de-a XVI-a ediţii a Cupei de Vară “Viitorul”.

Competiţia de fotbal juvenil reuneşte în aceste zile în Sălaj peste 70 de echipe de copii şi tineri, de la mai mult de 30 de cluburi din ţară.

“Mă bucur să văd că peste 1.500 de tineri şi copii din întreaga ţară sunt, în aceste zile, la Zalău, pentru o nouă ediţie a Cupei de Vară “Viitorul”. E o competiţie deja tradiţională, printre cele mai importante la nivel naţional în fotbalul juvenil, o competiţie care pune Zalău şi Sălajul pe harta evenimentelor sportive pentru tineri.

Este rezultatul unui efort continuu, de aproape două decenii, a lui Daniel Sabou şi a echipei pe care a reuşit să o construiască la CS Viitorul Zalău, în jurul unei idei: aceea de a atrage către fotbal, către mişcare, cât mai mulţi copii din municipiu şi din judeţ.

Iar recentul protocol de colaborare semnat ieri cu prestigiosul club Dinamo Bucureşti e o şansă în plus ca micii fotbalişti din judeţul nostru să se afirme la nivel national. Nu în ultimul rând, fostele glorii ale fotbalului românesc, prezente an de an la Zalău, sunt modele de la care micii fotbalişti au multe de învăţăt. Pentru toate acestea, dar şi pentru efortul de a organiza o competiţie de un asemenea nivel, întreaga echipă de la Viitorul merită toată aprecierea şi felicitările noastre.

În acelaşi context, urez bun venit şi o şedere cât mai plăcută pe meleaguri sălăjene tuturor participanţilor şi invitaţilor la această competiţie. Succes tuturor şi fie ca cel mai bun să câştige. Indiferent însă de învingătorii de la final, cu siguranţă toţi copii prezenţi aici, toţi cei care fac mişcare şi practică un sport au numai de câştigat”, a transmis celor prezenţi prefectul Dari Toma.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL