Connect with us

Actualitate

Vlad Paşcalău – un viceprimar harnic şi devotat

După program, tânărul “vice” de Jibou s-a alăturat unor vecini pentru a executa lucrări de înfrumuseţare în jurul blocului în care locuieşte. Deși nu era nevoit, Vlad a demonstrat că este un om harnic în primul rând şi abia apoi un viceprimar devotat


Vlad Paşcalău este unul dintre cei mai tineri viceprimari din ţară, iar, de când şi-a început mandatul, tânărul jibouan s-a remarcat în comunitate ca fiind un viceprimar harnic şi care mereu apleacă urechea asupra doleanţelor cetăţenilor.

Alături de primarul Dan Ghiurco, Vlad Paşcalău formează o echipă de succes în conducerea Primăriei Jibou. Alături de întreaga echipă din Primărie, ei reușesc să transforme orăşelul de pe Someş într-unul plin de culoare.

Tânărul “vice” este un om implicat în comunitatea locală şi în afara programului, iar deseori îl vedem sărind în ajutorul celor care au nevoie.

De altfel, un astfel de exemplu a avut loc şi la începutul acestei săptămâni.

După o zi petrecută la birou, Vlad Paşcalău a lăsat deoparte ţinuta oficială şi nu s-a dat la o parte de la efectuarea unor lucrări de înfrumuseţare în zona din jurul blocului în care locuieşte.

Alături de câţiva vecini, “vicele” de Jibou a pus “osul la treabă”, spre uimirea celor din jur.

Gestul viceprimarului a stârnit reacţii de mulţumire pe o reţea de socializare, iar unii chiar au exclamat că “omul sfinţeşte locul”, în timp ce alţii şi-au dat jos pălăria în faţa lui Vlad Paşcalău, cel care demonstrează că prima dată trebuie să fim oameni, să fim alături de oameni şi abia apoi contează funcţia şi statutul social.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate