Connect with us

BOX

Pugilistele de la CSM Zalău s-au remarcat la Sibiu

Cele mai promiţătoare sportive din boxul sălăjean au avut prestaţii bune la un eveniment sportiv de la Sibiu, fiind în formă maximă înainte de Campionatul Naţional din septembrie


Campionatul Naţional de Box feminin se apropie cu paşi repezi, competiţia fiind programată în perioada 5 – 12 septembrie, la Năvodari. Clubul Sportiv Municipal Zalău va deplasa un lot format din 13 sportive, obiectivul fiind cucerirea a 8 medalii, dintre care două de aur.

Până la competiţia oficială din luna septembrie, lotul feminin de la CSM Zalău, pregătit de Ioan Dragoş şi Adrian Popuţea a participat la finele săptămânii trecute la un eveniment sportiv ce a avut loc tocmai în Sibiu.  

S-au remarcat Diana Tănăsescu, Margareta Hidigan, Szatmari Maria, Dasiana Cozma şi Andrada Sabău.

Au participat la eveniment cluburi din Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Horezu şi Zalău. Clubul din judeţul nostru va participa la o nouă acţiune asemănătoare, la Sibiu, în luna octombrie.

“Am selectat lotul cel mai competitiv şi cu potenţial de obţinere de rezultate pe termen scurt şi lung”, ne-a spus Adrian Popuţea, antrenor al secţiei de box de la CSM Zalău. Pentru pugiliştii de la CSM Zalău urmează la finalul săptămânii o nouă competiţie.

Astfel, sâmbătă, 28 august, sportivii zălăuani vor participa la prima ediţie a Cupei Aleşdului.

“Nu am finalizat împerecherile pentru meciuri, o să participăm doar cu sportivii care vor avea adversar şi testare negativă”, spune Popuţea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX