Connect with us

Actualitate

Lucrări de modernizare în zona Centrului de zi pentru copii

„Locuitorii din cartierul Dumbrava II vor beneficia de confort sporit în urma amplelor lucrări de modernizare pe care administrația locală le desfășoară în zona Centrului de zi pentru copii”, spune primarul Zalăului, Ionel Ciunt


După finalizarea lucrăilor la Centru de zi pentru copii, amenajat recent pe strada Torentului cu fonduri europene, Primăria Municipiului Zalău intervine cu lucrări de modernizare a zonei, prin intermediul Societății Citadin.

În zona Centrului au fost amenajate ziduri de sprijin, scări de acces și un trotuar perimetral, iar în zona aferentă se lucrează la amenajarea unor platforme carosabile și pietonale, trotuare și accese la scările de bloc. De asemenea, în zonă au fost demolate cinci garaje, în această locație fiind amenajate și suplimentat numărul de locuri de parcare.

„Locuitorii din cartierul Dumbrava II vor beneficia de confort sporit în urma amplelor lucrări de modernizare pe care administrația locală le desfășoară în zona Centrului de zi pentru copii. Echipele Societății Citadin au fost mobilizate pentru realizarea unor lucrări care vor schimba complet aspectul acestei zone, iar acest tip de proiecte vor continua”, a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate