Connect with us

Social

TRAGEDIE. Patronul Restaurantului Fraţii Jecan a decedat la doar 58 de ani

Vasile Jecan s-a stins din viaţă în timp ce se afla în concediu cu familia în Turcia

Încă de când era adolescent, Vasile Jecan a fost atras de gastronomie. La 18 ani, imediat după ce terminase şcoala, era deja bucătar. A început o mică afacere, într-o locaţie restrânsă, dar în timp s-a extins, s-a extins mult. De ani buni, deschisese un restaurant de succes – FRAŢII JECAN, la ieşirea din municipiul Zalău spre localitatea Crişeni, de unde el era originar.

Preparatele localului au devenit cunoscute şi erau la mare căutare în zonă, dar şi pentru trecători. Afacerea a mers ca pe roate, astfel că lângă local a fost construită şi o sală de evenimente.

Aşadar, totul mergea bine în afacere, la fel şi în viaţa personală. Era un bunic fericit, având două nepoate de la băiatul său – Daniel, iar al treilea nepot se află pe drum.

La mijlocul lunii august, Vasile Jecan a sărbătorit ziua de naştere – împlinise 58 de ani. Tot în această lună, şi-a luat soţia şi a plecat în concediu în Turcia. În Antalya, nu s-a simţit prea bine… În momentul în care se pregăteau să decoleze spre casă, au fost testaţi pentru COVID-19. Sălăjeanul avea temperatură mare, astfel că autorităţile de acolo i-au izolat pe amândoi într-o cameră de hotel. Se pare că omul de afaceri din Crişeni ar fi fost depistat pozitiv şi a fost internat la o clinică din zonă.

După câteva zile, soţia sa se simţea bine. Din păcate, starea de sănătate a lui Vasile Jecan a început să se agraveze, iar – azi dimineaţă, patronul de la “Fraţii Jecan” s-a stins din viaţă…

Acum, la Restaurantul Jecan este doliu, la fel şi la Crişeni, deoarece Vasile Jecan era un om respectat şi iubit de comunitate.

Dumnezeu să îl odihnescă în pace!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social