Connect with us

FOTBAL

Spectacol de marcă cu Dănciulescu, Marica, Bratu, Sânmărtean şi Niculae în prim-plan. FOTO şi VIDEO

Cupa Viitorul a fost deschisă şi în acest an cu un meci de gală, care a avut loc luni seară, la Baza Sportivă Viitorul. Pe terenul din Hereclean au păşit nume grele din fotbalul românesc, precum Ionel Dănciulescu, Ciprian Marica, Marius Niculae, Lucian Sânmărtean, Dănuţ Lupu, Daniel Iftodi, Florin Constantinovici, Laslo Sepsi sau Miodrag Belodedici. Fostele glorii ale fotbalului românesc, alături de persoane importante din conducerea FRF au încântat publicul prezent la meciul de gală, care la fel ca şi evenimentul a fost unul spectaculos, presărat cu 13 goluri

Cupa Viitorul a devenit una dintre cele mai renumite competiţii din ţară la nivel de copii şi juniori, anul acesta ajungând la ediţia cu numărul 16. De 12 ani, acest turneu a căpătat o importanţă şi mai mare prin organizarea unui meci de gală, la care au fost invitate foste glorii ale fotbalului românesc.

Datorită implicării în acest proiect a ministrului Lucian Bode, şi în acest an, la Cupa Viitorul au venit foşti mari jucători, dar şi persoane importante din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Spre deliciul publicului prezent în număr mare luni seara, la Baza Sportivă Viitorul au putut fi văzuţi Ionel Dănciulescu, Ciprian Marica, Marius Niculae, Florin Bratu, Lucian Sânmărtean, Dănuţ Lupu, Miodrag Belodedici, Laslo Sepsi, Daniel Iftodi sau Florin Constantinovici. Persoane importante din cadrul FRF au răspuns invitaţiei şi au fost prezente la meciul de gală, în frunte cu Mihai Stoichiţă – directorul tehnic al FRF, secretarul general adjunct – Gabriel Bodescu, managerul departamentului de scouting Ion Geolgău şi managerul loturilor de juniori, Răzvan Rotaru.

Cu aşa nume pe teren, alături de personalităţi, oameni de afaceri şi foşti fotbalişti din Sălaj, spectacolul a fost garantat.

Meciul de gală a fost presărat cu faze spectaculoase şi cu 13 goluri spre deliciul celor prezenţi. Şi după ultimul fluier al “centralului” Paul Unimătan, fostele glorii ale fotbalului românesc au mai rămas zeci de minute pe teren pentru o sesiune de poze şi autografe.

Un amplu reportaj cu detalii de la meciul de gală şi reacţii de la fostele glorii ale fotbalului românesc, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 25 august

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL