Connect with us

MINIFOTBAL

Peste 40 de echipe şi-au exprimat dorinţa de a participa la Cupa Sălajului la minifotbal!

Înscrierile se vor încheia astăzi, urmând ca organizatorii să stabilească şi numărul de echipe participante, precum şi sistemul de desfăşurare al competiţiei


Informatii generale despre desfasurarea Cupei Salajului:

1. Se preconizeaza un sistem cu 36 de echipe (12 la categoria ELIT si 24 la categoria OPEN).

2. In functie de numarul final al echipelor care solicita/confirma participare (termenul limita de inscriere este AZI, ora 12) cat si de indeplinire a conditiilor si a formalitatilor de participare, se poate lua in calcul si un alt sistem de desfasurare (de exemplu, cu 42 de echipe, 12 – la ELIT si 30 – la OPEN).

3. Jocurile vor incepe in acest weekend. Vineri se vor juca cele de la categoria ELIT (in intervalul orar 18 – 23). Sambata (in intervalul orar 15.30 – 23.30) si duminica (in intervalul orar 17 – 23) se vor disputa cele din categoria OPEN. Programul va fi stabilit la sedinta cu delegatii, in functie de numarul echipelor validate pentru participare.

4. Vor fi alcatuite grupe a cate 3 echipe. Jocurile din grupa se vor juca in aceeasi zi, fiecare echipa urmand sa dispute 2 jocuri in interval de 2 – 3,5 ore. Pentru faza grupelor, echipele se vor deplasa o singura data la teren, in functie de ziua stabilita in urma tragerilor la sorti (pentru categoria OPEN, sambata si duminica, pentru categoria ELIT – vineri).

5. Saptamana viitoare (3-5 septembrie), echipele calificate vor juca in sistem eliminatoriu tot 1-2 jocuri (optimi-sferturi si/sau sferturi-semifinale) urmand ca in 12 septembrie sa se joace faza finala la ambele categorii (mai multe detalii, la sedinta cu delegatii din aceasta seara).

6. In baza unui proiect al ACS Onix cu Consiliul Judetean Salaj, echipele participante NU vor plati taxa de meci (inchiriere teren, arbitraj, asistenta medical, alte cheltuieli de organizare).

7. Vor avea drept de joc doar jucatorii legitimati la minifotbal / inscrisi pe site-ul FEDERATIE (sau cei in curs de legitimare cu documentele depuse la Comisia de Organizare) si cei care si-au achitat viza anuala 2021 (aceasta va fi valabila pentru toate competitiile din acest an, inclusiv campionatul de minifotbal care va incepe in luna septembrie).

8. Deciziile finale se vor lua azi, 23.08, in cadrul sedintei tehnice a turneului, care se va desfasura de la ora 20.30, la Baza Sportiva Onix Traian si unde sunt asteptati reprezentantii echipelor participante.

9. Informatii si detalii suplimentare, la telefon 0740.494.903 sau e-mail: minifotbalsalaj@yahoo.com .

Echipele care şi-au exprimat dorinţa de a participa la Cupa Sălajului: 94 Generation, AS Ip, AS Onix, Autoland Hosu, Autovip Garden, Bad Boys, Boldor Florex Hida, Borussia Team, Boys Bocşa, Brădet SQD, Brothers Team, BT Royal, ACS Cavalerii, Cetăţenii, Dandonia, Dia Guard, Dodecor Cehu Silvaniei, Faimoşii, Finno Brutto Brola, Generalii, G 4, Golden Boys, Gladiatorii, Grand Team Şimleu, Ianus, Juniorii Creaca, Lupii Racâş, Michelin, Milionarios, Mobil Team, Onorel Alex Service, Rapid Peceiu, Salvarea Zalău, Sport Boys, Sporting Peceiu, Squadra Azzura, Stelya Brădet, Unirea Hereclean, Unirea Hida, Venus Giurtelec, Voinţa Doba, VZ Zalău, White Squad şi X-Team Ortelec.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in MINIFOTBAL