Connect with us

ATLETISM

Slaba implicare a conducatorilor a adus echipa aici

 

 

Reporter: Cum se face ca o comuna ca si Criseniul nu are o echipa de fotbal competitiva?

Maior Andrei.: Principala cauza care a dus la aceasta clasare, dar si la decaderea din ultimii ani este slaba implicare a celor care conduc echipa. Comparativ cu sezoanele trecute, acum lucrurile au fost lasate mai moi, iar echipa e intr-un regres continuu. Nu prea am avut discutii cu cei care se ocupa de destinele echipei, dar cu siguranta ne vom intalni pentru a vedea ce e de facut.

Rep.: Se confrunta Criseniul cu o problema legata de tineri?

M. A.: Nicidecum. In comuna noastra sunt foarte multi tineri. Ramane insa sa-i adunam si sa facem o echipa competitiva.

Rep.: Cine s-a ocupat de sustinerea Realului?

M. A.: Sponsori nu prea am avut. Primaria s-a ocupat cam de toate cheltuielile aferente.

Rep.: Am inteles ca in comuna se va construi o noua baza sportiva…

M. A.: Asteptam si noi finalizarea acestui proiect, care, cu siguranta, va revigora intreaga miscare sportiva din comuna.

Rep.: De ce s-a ales Garceiul ca si locatie si nu Criseniul?

M. A.: La Criesni nu a existat teren suficient pentru materializarea acestui proiect. Insa proiectul nu va include un teren de fotbal.

Rep.: Dar situatia terenurilor, din Criseni si Garcei este jalnica…

M. A.: Speram si ne dorim sa rezolvam si aceasta chestiune, dar, din pacate, in acest an nu vom putea imbunatati suprafetele de joc din cele doua localitati.

Rep.: Circula zvonuri cum ca domnul Calin Morar a revenit alaturi de echipa…

M. A.: Acest zvonuri nu sunt adevarate. A existat o perioada cand Calin Morar l-a ajutat pe Marin Dobocan, insa in prezent, nu este de notorietate.

Rep.: Pentru a reabilita fotbalul si baza sportiva din localitate, nu v-ati gandit la un protocol de colaborare cu o grupare zalauana?

M. A.: Ba da, ne-am gandit si la acest aspect. Chiar am avut o discutie cu domnul Ioan Morar, administratorul firmei Nazareth si presedintele lui FC Zalau, dar au existat cateva <necazuri>. Un astfel de protocol a fost functional in 2004 – 2005, cu defuncta FC Armatura Zalau.

Rep.: Ce v-ati propus pentru viitor?

M. A.: In primul rand, sa imbunatatim conditiile, ma refer aici la infrastructura, facilitati sau premii pentru jucatori. Doar in aceste conditii vom putea atrage jucatori valorosi, care sa ne ajute sa parasim acest neonorat loc. Daca ar fi sa ne gandim bine, am putea face acest lucru si bazandu-ne pe jucatori din comuna, pentru ca exista potential, insa e nevoie si de multa seriozitate.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM