Connect with us

CUPA ROMANIEI

Ioan Onicaş, co-organizator Memorialul Otto Anderco”: “A fost un omagiu adus celui care a fost unul dintre cei mai cunoscuţi arbitri români”

Memorialul “Otto Anderco” a strâns la start nu mai puţin de 18 echipe, la două categorii valorice, Open şi Elit, evenimentul sportiv fiind o reuşită şi care se doreşte să devină o competiţie de tradiţie


Memorialul “Otto Anderco” şi-a consumat prima ediţie. A fost o ediţie de succes, care s-a bucurat de nu mai puţin de 18 echipe la start, la două categorii valorice.

După meciuri disputate, Dia Guard a reuşit să se impună la categoria Elit, în timp ce competiţia de la Open a fost câştigată de Unirea Hida.

Memorialul a fost o reuşită, iar organizatorii şi echipele participante s-au declarat mulţumiţi de cum s-a desfăşurat prima ediţie a competiţiei care se doreşte să devină o tradiţie.

,,Obiectivul Asociaţiei noastre a fost îndeplinit. Evenimentul organizat a fost un omagiu adus celui care a fost unul dintre cei mai cunoscuţi arbitri români. Cariera lui Otto Anderco a culminat cu prestaţia din finala Campionatului European din 1980 (Roma, 22 iunie, RFG – Belgia 2-1) unde a oficiat alături de Nicolae Rainea şi Vasile Tătar. Pe de altă parte, întrecerea a fost o primă reînâlnire cu minifotbalul, o clipă aşteptată de toţi, după o pauză de un an şi cinci luni. Sperăm că acest moment să fie un prim pas spre revenirea la normalitate. Sportul amator, sportul de masă nu trebuie lăsat să se degradeze, nu trebuie lăsat de izbelişte. Trebuie să încurajam şi să oferim ocazia ca lumea să revină pe terenurile de sport. Am văzut multă bucurie, am văzut din nou plăcerea jocului, dorinţa de a face mişcare. Mulţumim Consiliului Judeţean Sălaj pentru sprijinul acordat şi cred că toată lumea trebuie să aprecieze aceste initiaţive prin care, autorităţile publice îşi întorc privire şi spre acţiunile şi sportul de masă”.

Ioan Onicaş, co-organizator

Rezultatele din fazele finale:

ELIT:

Semifinale:

Rechinii Autoland Hosu – Squadra Azzura 4 – 0

Au marcat: Florin Săstraş (2), Ionuţ Jeler şi Mihai Bolboacă

Dia Guard Cipricom – Onorel Alex Service 4 – 2

Au marcat: Răzvan Birta (3) şi Gabriel Ţiriac, respectiv Ciprian Stoica (2)

Finala mică:

Onorel Alex Service – Squadra Azzura 5 – 2

Au marcat: Ioan Antal (2), Cosmin Sabou (2) şi Cosmin Cozma, respectiv Horaţiu Silvestru şi Andrei Iacob

Finala mare:

Dia Guard Cipricom – Rechinii Autoland Hosu 3 – 1

Au marcat: Mihai Bode (2) şi Toth Karoly, respectiv Nicolae Micle

OPEN:

Semifinale:

Unirea Hida – Sport Boys  6 – 3

Au marcat: Sergiu Elekeş (2), Andrei Petruş (2), Marius Moş şi Ciprian Mitrea, respectiv Marius Teglaş (2) şi Alex Geamănu

ACS Bănişor Peceiu – White Squad 2 – 2, 4 – 5 d.l.d.

Au marcat: Cristian Jula şi Cosmin Cuibuş, respectiv Kurti Eduard şi Rareş Filip

Finala mică:

ACS Bănişor Peceiu – Sport Boys 5 – 2

Au marcat: Flaviu Maioş, Cristian Jula, Cosmin Cuibuş, Răzvan Chiş şi Sergiu Ardelean

Finala mare:

Unirea Hida – White Squad 3 – 2

Au marcat: Alex Miclea (2) şi Sergiu Elekeş, respectiv Dan Olar şi Alex Nerţan

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPA ROMANIEI