Connect with us

FOTBAL

George Zima: “Totul ţine de noi în lupta la promovare”

Antrenorul are mare încredere în echipa sa şi spune că SCM Zalău este pregătită să înfrunte orice adversar în lupta pentru promovare

Repartizată în Seria a X-a, SCM Zalău va lupta pentru primele două locuri care duc la barajul de promovare. Minaur Baia Mare se anunţă o altă candidată la poziţiile ce duc la baraj, însă în horă poată intra şi Lotus Băile Felix, fosta CSC Sânmartin, care s-a întărit în această vară.

“Cu oricine trebuie să jucăm, noi suntem pregătiţi şi dacă suntem puternici de la început până la final, cu siguranţă putem să ne îndeplinim obiectivele. Vom avea momente când vom reuşi să legăm victoriile, poate şi momente când jocul nu va funcţiona şi nu vom avea rezultatele dorite, dar trebuie să fim puternici de la început până la final. Trebuie să luăm pas cu pas.  În primul rând să prindem play-off-ul, apoi să ne calificăm la barajul de promovare şi după să luptăm pentru a ajunge în Liga a II-a”, spune George Zima.

În ce priveşte adversarele din Seria a X-a, George Zima este de părere că Minaur Baia Mare este principala contracandidată.

“Este o echipă puternică, care tot timpul îşi doreşte promovarea. Cei de la Minaur au  o anumită omogenitate prin jucătorii care au venit de la Recea şi au adaptarea la tot ce înseamnă un astfel de obiectiv.Pe lângă ei, o echipă puternică mai este şi Lotus Băile Felix, care s-a întărit în această vară. Ei combină tinereţea cu experienţa unor jucători şi va fi o candidată la primele locuri”, precizează antrenorul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL