Connect with us

FOTBAL

Din Liga a II-a, tocmai la Liga a V-a

Patru jucători de la FC Silvania au evoluat la finele săptămânii pe maidanele din Sălaj, fiind trimişi la echipa secundă, ce activează în ultimul eşalon fotbalistic!

 

În urmă cu două sezoane, echipa secundă a Silvaniei defila prin Liga a IV-a, câştigând la pas campionatul şi, implicit, dreptul de a participa la barajul de promovare pentru Liga a III-a. Deşi s-a bazat aproape ţn totalitate pe jucători de la prima echipă, gruparea de sub Măgură a pierdut meciul de baraj susţinut în faţa celor de la Turul Micula (scor 1 – 2). Momentul a coincis cu desfiinţarea echipei. După un an de pauză, FC Silvania a reînfiinţat echipa secundă, care însă activează tocmai în Liga a V-a, pe terenul din Cehei – o localitate de la marginea oraşului!

Sigur, era greu de crezut să jucătorii de la prima echipă ar mai putea fi trimişi pe maidanele ultimei ligi din Sălaj, dar iată că ne-am înşelat, deşi exceptând 15 dintre jucătorii de bază, oricare poate face acest pas.

 Astfel, pentru partida din etapa a II-a, disputată duminică, în faţa formaţiei Olimpic Bocşa, FC Silvania II s-a bazat pe serviciile a nu mai puţin de patru jucători de la prima echipă!

Dacă juniorul Codruţ Ardelean a mai evoluat la Liga a V-a, mai ales că este originar din Cehei, a surprins prezenţa lui Mihai Felecan (adus de la CFR II Cluj) şi Vlad Paşcalău (juniorul de anul trecut), dar mai ales cea a atacantului Vasile Prodan (foto), sosit în vară de la FCM Târgu Mureş. Deşi pe lista marcatorilor a apărut doar Paşcalău, echipa a mers ceas, în ciuda faptului că adversara se clasase pe locul secund în ultimele două sezoane.

Interesant de remarcat că niciunul dintre cei patru nu a putut duce meciul la bun sfârşit. Aceasta, deoarece, la doar 10 minute de la startul reprizei secunde, la scorul de 4 – 1, arbitrul a întrerupt partida, din cauza unei ploi torenţiale şi a vizibilităţii reduse!

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL