Connect with us

CUPA ROMANIEI

Memorialul “Otto Anderco”, o adevărată reuşită

Prima ediţie a evenimentului sportiv organizat de ACS Cavalerii, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sălaj a stârnit mare interes, la start fiind 18 echipe. Competiţia s-a organizat la două categorii valorice şi a fost câştigată de Dia Guard Cipricom la ELIT şi de către Unirea Hida la OPEN


În memoria fostului arbitru, ACS Cavalerii, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sălaj a organizat prima ediţie a Memorialului “Otto Anderco”, un eveniment sportiv care a prezentat interes.

La start au fost 18 echipe, dintre care 10 la open şi alte 8 la elit, iar după primul weekend în care s-au jucat meciurile din grupe, câte patru echipe de la fiecare categorie s-au calificat în fazele finale.

Dia Guard Cipricom s-a impus la categoria ELIT

Încă de la start, Dia Guard Cipricom a fost favorita turneului, având în vedere lotul pe care şi l-a format. În cele din urmă s-a şi dovedit că echipa lui Flore Pop a fost cea mai exactă.

În semifinale, Dia Guard Cipricom a trecut fără nicio emoţie de Onorel Alex Service, într-un joc în care a ieşit în evidenţă Răzvan Birta, autor a trei goluri. O diferenţă şi mai mare de scor s-a înregistrat în a doua semifinală, unde Rechinii Autoland Hosu nu a dat nicio şansă celor de la Squadra Azzura şi a câştigat cu 4 – 0.

Finala mare dintre Dia Guard Cipricom şi Rechinii Autoland Hosu a avut multe momente echilibrate. Momentul psihologic a fost la 1 – 1 cânt Toth Karoly l-a surprins pe portarul Ciprian Petran cu un gol de la mijlocul terenului şi Dia Guard a trecut în avantaj.

Diferenţa minimă s-a menţinut până în final, dar în ultimele secunde, emoţiile au fost risipite de Mihai Bode care a făcut 3 – 1, iar echipa sa a câştigat prima ediţie a Memorialului “Otto Anderco”.În finala mică, Onorel Alex Service a trecut fără probleme de Squadra Azzura şi a obţinut locul 3.

Finală disputată la OPEN, câştigată de Unirea Hida

Chiar dacă a fost a doua categorie valorică, şi la OPEN au fost meciuri disputate. Unirea Hida a ajuns în finală după o victorie concludentă cu Sport Boys, în timp ce semifinala dintre ACS Bănişor-Peceiu şi White Squad a avut nevoie de lovituri de departajare.

A fost 2 – 2 după timpul regulamentar, dar la loviturile de departajare, White Squad a fost echipa mai exactă şi s-a calificat în finală. Ultimul act a fost foarte disputat.

White Squad a deschis scorul, dar Unirea Hida a avut forţa să revină şi a câştigat cu 3 – 2. Pe locul 3 la open s-a clasat ACS Bănişor-Peceiu  după ce a trecut la pas de Sport Boys.

S-au acordat şi premii individuale

Toate finalistele au fost premiate de către organizatori cu cupe, diplome şi mingi. S-au acordat şi premii individuale pentru jucătorii care s-au remarcat în finală.

Jucătorul finalei la ELIT a fost desemnat Mihai Bode de la Dia Guard Cipricom, în timp ce la OPEN, jucătorul finalei a fost Sergiu Elekeş de la Unirea Hida.

Cel mai bun portar al finalei de la ELIT a fost portarul Flaviu Dragoş de la Dia Guard, în timp ce la OPEN s-a evidenţiat Răzvan Lungu de la White Squad, care a primit acest titlu.

La festivitatea de premiere a fost invitat Dinu Iancu Sălăjanu, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, cel care este şi un mare iubitor de sport. Preşedintele nu a putut ajunge, însă instituţia judeţului l-a avut reprezentant la aceast eveniment pe Paul Maghiu, administratorul public al judeţului.

În semn de mulţumire pentru implicare şi pentru sprijinul acorda, organizatorii au oferit şi un trofeu pentru Consiliul Judeţean Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in CUPA ROMANIEI