Connect with us

DIVIZIA A1

Vicecampioana SCM Zalău şi-a asigurat serviciile unui multiplu campion naţional. LOTUL a fost definitivat

Multiplu campion al României cu Arcada Galaţi, Volei Municipal şi SCM Craiova, Vlad Cuciureanu a obţinut o medalie de argint cu SCM Zalău, iar în sezonul următor a ales să îmbrace tot tricoul formaţiei zălăuane. Cuciureanu şi-a prelungit contractul cu vicecampioana României şi este ultima noutate din lotul pentru sezonul următor

De prin luna mai, SCM Zalău a început să lucreze la formarea lotului pentru sezonul următor. Conducerea a discutat şi cu jucătorii care au evoluat la Zalău în sezonul trecut, iar o parte dintre ei şi-au prelungit înţelegerile. În această categorie se află şi Vlad Cuciureanu, cel care a declarat acum câteva luni că pentru el prima opţiune rămâne tot Zalăul.

“Eu mi-am terminat contractul cu SCM Zalău şi aştept să discutăm. Prima opţiune rămăne tot SCM Zalău, fiindcă am făcut o treabă bună în sezonul trecut. Sunt deschis la discuţii şi aştept oferta din partea Zalăului. Mi se pare firesc ca prima variantă să fie Zalăul. Deocamdată nu am discutat cu nicio altă echipă, nu am alte oferte, dar mă aştept să primesc”, spunea Vlad Cuciureanu la finalul sezonului trecut.

Deşi cele două părţi au tot lungit negocierile, până la urmă Vlad Cuciureanu a semnat prelungirea contractului, iar SCM Zalău şi-a asigurat serviciile unui multiplu campion şi pentru sezonul următor. Din 2016 şi până în 2020, Vlad Cuciureanu a devenit de patru ori campion al României cu SCMU Craiova, Volei Municipal Zalău şi de două ori cu Arcada Galaţi.  Odată cu revenirea lui Vlad Cuciureanu, lotul lui SCM Zalău este finalizat, iar vicecampioana poate pregăti în linişte noua ediţie de campionat, în care îşi propune să lupte din nou pentru primele locuri.

“Nu pot decât să mă bucur că a rămas la noi. Este un jucător de valoare care a jucat în două rânduri la Zalău şi care a avut rezultate foarte bune. Este de patru ori campion în ultimii cinci ani şi nu mai are nevoie de nici o prezentare”, spune managerul Adrian Feher.

Alţi patru jucători care au evoluat în sezonul trecut la Zalău vor evolua pentru vicecampioana României şi în stagiunea următoare, Andrei Mihalescu, Mihail Mărginean, Liviu Rîpeanu şi Mihai Coasă. În această vară, SCM Zalău a transferat şapte jucători, pe Rareş Bălean, Bruno  Ruivo,  Volodymyr Kovalchuk, Aleksandar Minić, Tudor Balu, Cristian Palacios şi  Stojan Iliev.

“Este un lot echilibrat şi cred că avem mai multă forţă în atac decât anul trecut. Sper să fim feriţi de accidentări, de COVID-19 şi să ne îndeplinim toate obiectivele”, spune managerul vicecampioanei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1