Connect with us

FOTBAL

Cât costă un pumn în gura arbitrului?

În fotbalul mic, avem parte de o toamnă nebună, cu arbitri bătuţi la tot pasul. Într-un astfel de top, Sălajul este în frunte. Doar în ultima lună, 6 arbitri au fost bruscaţi şi loviţi de jucători, la meciurile din Liga a IV-a sau a V-a. S-au distins clar cazurile de la Cehu Silvaniei şi Jibou, acolo unde au fost agresaţi doi dintre cei trei arbitri sălăjeni, ce fac parte din lotul divizionar A.

Gabriel Bârjac a fost lovit cu pumnul în gură de jucătorul Silvaniei Cehu Silvaniei, este vorba despre Adrian Drăgan, care a primit deja un an de suspendare, pentru ca arbitrul să înainteze şi actele necesare unui proces în instanţa civilă.

Ei bine, sancţiunile nu i-au pus cu botul pe labe pe aşa zişii fotbalişti, astfel că violenţele continuă, Paul Unimătan fiind cea de-a doua victimă importantă din arbitrajul sălăjean, şi asta la nici 48 de ore după ce oficiase pe prima scenă, confruntarea dintre Gaz Metan Mediaş şi "U" Cluj. Alături de arbitrul asistent al partidei Rapid Jibou – Someşul Someş Odorhei, cel mai bun "central" al Sălajului a fost luat la bătaie de jucătorul Someşului – Botoş Lorand. Comisia de Disciplină a AJF a fost la fel de fermă precum în cazul lui Drăgan, suspendându-l pe jucător timp de un an.

Sigur, pedeapsa pare una aspră, dar iată că ea nu are menirea de a estompa acest flagel, ceea ce i-a determinat pe mulţi oameni din fotbal să solicite chiar excluderea definitivă din fenomenul fotbalistic a acestor "pugilişti".

loading...
Loading...
9 Comments

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL