Connect with us

MINIFOTBAL

Cupa Sălajului la minifotbal va aduna la start peste 25 de echipe! Se mai pot face înscrieri

ACS Onix, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sălaj va organiza ediţia a II-a a competiţiei care va debuta pe 27 august. Evenimentul sportiv va avea loc la două categorii valorice, iar interesul în rândul echipelor este ridicat, în condiţiile în care peste 25 de echipe au confirmat participarea, dar lista înscrierilor rămâne deschisă până săptămâna viitoare

Mult timp, competiţiile de minifotbal ca şi tot sportul de la amatori au avut  de suferit din cauza pandemiei, însă încet-încet lucrurile revine spre o normalitate.

Săptămânile trecute, la bazele sportive Onix a avut loc Memorialul “Otto Anderco”, care a adunat 18 echipe la start.

Un alt eveniment sportiv de minifotbal se pregăteşte să înceapă tot la bazele sportive Onix. Este vorba de Cupa Sălajului, care este organizată de ACS Onix, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sălaj.

Cupa Sălajului s-a mai organizat în 2018, iar după trei ani revine în actualitate. Întrecerea a prezentat un mare interes, atâta vreme cât la start vor fi peste 25 de echipe.

Toate echipele care doresc să participe în Campionatul de Minifotbal Onix, ediţia 2021 – 2022 sunt aşteptate şi la Cupa Sălajului, un eveniment sportiv, la care participantele vor fi scutite de la plata taxei de meci, cheltuielile aferente urmând a fi acoperite prin atragerea unor surse de finanţare cât şi din resurse proprii.

Până în prezent au confirmat participarea peste 25 de echipe, însă înscrieri se mai pot face până săptămâna viitoare, urmând ca luni, de la ora 20.30 să aibă loc şedinţa cu delegaţii.

Cupa Sălajului va debuta pe 27 august şi se va organiza la două categorii, ELIT şi OPEN.

Întrecerea se va disputa pe parcursul a trei săptămâni şi va reprezenta un criteriu pentru noua ediţie a fazei judeţene a Cupei României, cât şi pentru stabilirea componenţei ligilor din campionat.

Prima ediţie a Cupei Sălajului din 2018 a fost câştigată de Autovip Garden la categoria ELIT, în timp ce la a doua categorie valorică s-a impus X Team Ortelec.

Echipele care au confirmat participarea:

AS Ip, AS Onix, Autoland Hosu, Boldor Florex Hida, Brădet SQD, Cetăţenii, Dia Guard Cipricom, Dodecor Cehu Silvaniei, G4 , Generalii, Golden Boys, Gladiatorii, Ianus, Lupii Racâş, Mobil Team, Onorel Alex Service, Rapid Peceiu, Salvarea Zalău, Sport Boys, Squadra Azzura, Stelya Brădet, Unirea Hereclean,  Unirea Hida, Voinţa Doba şi White Squad

“Cupa Sălajului va reprezenta cel mai important criteriu de formare al grupelor pentru Cupa Romaniei si, cel mai important, pentru stabilirea componentei ligilor privind noua editie de campionat, intrecere pe care dorim sa o reluam din luna septembrie.  Comisia de Organizare isi propune ca la startul acestui eveniment sportiv sa se afle TOATE ECHIPELE de minifotbal active din judetul Salaj (cele care au mai evoluat in Campionatul de minifotbal cat si cele nou-infiintate). In sprijinul realizarii acestui obiectiv, Organizatorul va sustine participantele si informeaza ca toate echipele vor fi SCUTITE de la plata taxei de meci, urmand ca acesta sa acopere cheltuielile aferente prin atragerea unor surse de finantare cat si din resursele proprii. In acest contex, si pentru a putea pregatii cat mai bine organizarea CUPEI SALAJULUI, s-a decis ca intrecerea sa aiba startul in data de 27.08.2021. In luarea acestei decizii, s-a tinut cont ca mai multe echipe au solicitat acest lucru, mentionand ca inca multi componentii ai echipelor se afla in perioada concediilor de odihna. In consecinta, sedinta de azi cu delegatii (de la ora 19) se amana pentru saptamana viitoare. Aceasta se va desfasura luni, 23.08.2021, de la ora 20.30, la Baza Sportiva Onix Traian.  Asteptam in continuare informatii de la delegatii formatiilor care inca nu au reusit sa dea un raspuns cu privinta la viitorul echipelor pe care le reprezinta.Detalii si informatii suplimentare, la telefon 0740494903 (sau e-mail: minifotbalsalaj@yahoo.com)”

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in MINIFOTBAL