Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău susţine ultimul amical înainte de startul campionatului

Vineri, de la ora 18.30, la Salonta, SCM Zalău va susţine ultima partidă de verificare cu Şoimii Lipova, o grupare ce în sezonul trecut a fost prezentă la barajul de promovare în Liga a II-a

SCM Zalău se află pe ultima sută de metri cu pregătirea, având în vedere că săptămâna viitoare se dă startul Ligii a III-a. Până la primul meci oficial din campionat, gruparea zălăuană va mai susţine un joc de verificare, care este programat vineri, de la ora 18.30, cu Şoimii Lipova, la Salonta.

În ultimul amical al verii, gruparea de sub Meseş îşi va măsura forţele cu o echipă care în sezonul trecut a fost câştigătoarea Seriei a VIII-a şi a participat la barajul de promovare.

În această vară, SCM Zalău a mai disputat jocuri de pregătire cu Sănătatea Cluj, Universitatea Cluj, CSM Satu Mare, Oţelul Galaţi, Sticla Arieşul Turda şi cu AFC Csikszereda Miercurea Ciuc U19, campioana României la această categorie de vârstă.

Zălăuanii au bifat trei victorii, cu CSM Satu Mare, Oţelul Galaţi şi Sticla Arieşul Turda şi au remizat sâmbătă, la Crasna, cu juniorii de la Miercurea Ciuc. Două înfrângeri a înregistrat Zalăul, în chiar primele partide de verificare, cu Sănătatea Cluj şi “U” Cluj.

În ultimul amical, tehnicianul s-a bazat mai mult pe jucătorii care nu au evoluat în partida din Cupa României cu Sportul Şimleu.

“Am încercat să împart echipa în două, iar mai mult au jucat cei care nu au fost în lot la meciul de la Şimleu. Sunt mulţumit de tot ce înseamnă evoluţia noastră ca şi construcţie şi ocazii, dar din nou relaxarea din faţa porţii ne-a costat şi pe un  fond de greşeală am primit un gol. Am reuşit să ducem mingea de multe ori în faţa porţii, dar în unele momente ne-a lipsit motivaţia”, spune antrenorul George Zima.

Să mai spunem că săptămâna viitoare, SCM Zalău va susţine două partide oficiale. Miercuri, va juca în deplasare la CAO Oradea, într-o partidă ce contează pentru faza a III-a a Cupei României, iar sâmbăta viitor va debuta în noul campionat, în deplasare la Progresul Şomcuta Mare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL