Connect with us

Şah

Tudor Jacodi, şah mat la Salina Turda

Puştiul zălăuan a reuşit un nou rezultat de excepţie, reuşind să obţină locul 1 în cadrul Festivalului Internaţional de Şah “Salina Turda” în judeţul Cluj. Performanţa aceasta vine la o săptămână distanţă de locul 2 obţinut la Festivalul Internaţional de Şah de la Satu Mare


În ediţia trecută a ziarului nostru, am avut plăcerea de a vă prezenta povestea micilor şahişti Darius Anton şi Tudor Jacodi.

Cei doi au impresionat la Festivalul Internaţional de Şah de la Satu Mare, acolo unde au obţinut locurile 1, respectiv 2 la categoria copii nelegitimaţi.

Deşi un rezultat bun, locul 2 nu l-a mulţumit pe ambiţiosul Tudor Jacodi, care la finele săptămânii trecute s-a aflat la startul Festivalului Internaţional de Şah “Salina Turda”.

Competiţia este una de tradiţie am putea spune, având în vedere că în acest an s-a desfăşurat ediţia cu numărul 6.

Peste 130 de copii s-au înscris la acest concurs, iar Tudor a participat la categoria de vârstă 8 – 10 ani, acolo unde a reuşit să obţină nu mai puţin de 5 victorii din tot atâtea posibile, ceea ce a însemnat, bineînţeles, locul 1.

Este al doilea concurs pe care îl câştigă Tudor Jacodi în judeţul Cluj, după cel adjudecat luna trecută, Festivalul Internaţional de Şah Lions.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Şah