Connect with us

Politică

Analiză la sânge a europarlamentarului Cristian Terheș despre talibani și… LGBT

În timp ce talibanii cucereau din ce în ce mai multe teritorii în Afganistan în iunie/iulie 2021, pe ambasada SUA din Kabul se arbora steagul LGBT pentru ca era “pride month”. Asta le-a adus tabilanilor recruți pe tava și le-a justificat lupta ideologica împotriva Vestului “infidel”.

În timp ce administrația democrată Biden era preocupată cu promovarea în Afganistan și chiar în armata americană a ideologiei de gen (adică dreptul de a te socoti femeie sau bărbat, indiferent de sexul biologic), China, Rusia și alte puteri regionale manevrau, coordonau și negociau preluarea puterii de către talibani.

Orbirea neomarxistilor pretinși progresisti s-a vazut inca o data: incompetenta, bataia de joc pentru vietile pierdute si pentru oamenii care au crezut intr-o cauza, lipsa de pregatire, lacomia, risipa de bani, lasitatea, ignorarea adevaratelor probleme in detrimentul promovarii unora false sunt doar o parte din modul de operare neomarxist.

Acelasi stil de a guverna se poate vedea si la noi, atat in Romania cat si in UE: falsele probleme sustinute de progresistii neomarxisti globalisti de la putere (cum ar fi “dreptul” barbatilor de a naste, “dreptul” barbatilor de a avea acces la tampoane cand sunt pe ciclu, “dreptul” de a-ti schimba genul in buletin, pretinderea ca bovinele produc efect de sera si incalzire globale prin flatulatii, de aceea carnea de vita trebuie inlocuita cu gandaci etc.) au ajuns sa aiba intaietate in fata probelor de fond ale oamenilor de rand (cresterea preturilor, saracia, lipsa locurilor de munca etc.).

Specificul oricarei conduceri neomarxiste este dispretul pentru adevaratele drepturi fundamentale ale omului, risipa de bani, lacomia, infatuarea si haosul, generat de faptul ca nu promoveaza realele valori. Cu promovarea pretinsului drept al barbatilor de a naste ori de a se socoti femei nu se poate reconstrui o tara si, cu atat mai mult, nu poti tine piept islamistilor.

Ideologia neomarxista globalista nu poate crea contrabalans idelogiei islamiste. O poate face, insa, crestinismul, dar, din moment ce crestinismul se doreste a fi scos din societate de catre neomarxistii pretinsi progresisti, Vestul nu mai are valorile religioase cu care se tina piept valorilor religioase radicale sustinute de islamism.

Argumentul e simplu: in timp ce islamistii sunt dispusi sa moara pentru cauza lor, crezand intr-o viata de apoi, valorile neomarxiste sunt doar o buna ocazie pentru unii privilegiati de a face foarte multi bani aici pe pamant prin promovarea unor utopii.

Cristian Terheș – europarlametar PNȚCD

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Politică