Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu a transferat un fotbalist din Ungaria!

A opta achiziţie la formaţia şimleuană este Roland Vajda, un fotbalist de 22 de ani care în ultimul sezon a evolua în Liga a III-a din Ungaria, la Füzesgyarmati SK. Roland Vajda a mai jucat în ţara vecină la Putnok şi Kazincbarcikai, iar junioratul l-a terminat la Academia de la Nyíregyháza

Pentru noul sezon, Sportul Şimleu s-a întărit pe toate planurile şi a transferat nu mai puţin de opt jucători. La echipă au venit Alexandru Petruş, Cătălin Pop, Nicolae Cin, Ionuţ Paşcu, Alex Negrea, Cătălin Vaida, Paul Pedro, dar şi Roland Vajda.

Acesta din urmă are 22 de ani şi vine din Ungaria, de la Füzesgyarmati SK, o echipă de Liga a III-a.

Mijlocaşul transferat de Sportul Şimleu a mai jucat în ligile inferioare din Ungaria, pentru Putnok FC, Kazincbarcikai SC.

În perioada junioratului, acesta a îmbrăcat tricoul celor de la Academia Nyíregyháza şi Kecskeméti TE.

Roland Vajda are şi cetăţenie română, însă Sportul Şimleu este prima echipă din România pentru care va juca fotbalistul de 22 de ani.

Noua achiziție a Șimleului și-a făcut deja debutul oficial în tricoul formației sălăjene în partida din Cupa României cu SCM Zalău, ce a avut loc miercurea trecută sub Măgură.

“Antrenorul Dacian Nastai îl cunoaşte pe jucător şi el şi-a dat acordul pentru transfer. Sperăm să ne ajute şi să aducă un plus la echipă. De mai mult timp am purtat discuţii pentru ca Roland Vajda să fie transferat la Şimleu”, spune președintele Ioan Gurzău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL