Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău a renunţat şi la Denis Cubaş

În pauza competiţională, gruparea zălăuană l-a pus pe liber şi pe fotbalistul din Satu Mare, cel care în doi ani a bifat puţine minute la Zalău. “Puteam să primesc mai multe şanse”, spune jucătorul 

În condiţiile în care a transferat nu mai puţin de 13 jucători, SCM Zalău a trebuit să mai şi rărească din lot. Astfel, conducerea a analizat lotul, iar de jucătorii care au evoluat mai puţin, SCM Zalău s-a despărţit în această vară. Pe listă se află şi doi sălăjeni, Tudor Mare şi Sebastian Duma, în timp ce despărţirea de Florin Pop s-a produs din cauza neînţelegerii la partea financiară.

Pe lista plecărilor se află şi Denis Cubaş, un jucător din garda veche, care se află la Zalău încă din vara anului 2019 când s-a înfiinţat echipa.

În cei doi ani petrecuţi la Zalău, Denis Cubaş a prins minute puţine în tricoul lui SCM, acesta fiind motivul principal pentru care cele două părţi s-au despărţit.

“Au fost doi ani frumoşi şi m-am simţit ca şi acasă la Zalău. M-am bucurat să fac parte dintr-o echipă cu pretenţii şi cu condiţii extraordinare”, spune Denis Cubaş, care a plecat de la SCM cu o undă de regret că nu a jucat mai mult.

“Din punctul meu de vedere puteam să primesc mai multe şanse, dar aceasta a fost decizia antrenorului. Consider că atunci când am intrat pe teren mi-am făcut treaba şi am luptat 100%. Acum sunt în discuţii cu unele echipe şi aştept să iau cea mai bună decizie pentru mine”, spune Denis Cubaş.

Fotbalistul de 23 de ani are meciuri în Liga a II-a în tricoul celor de la Olimpia Satu Mare. Cubaş a mai jucat în Liga a III-a şi la Unirea Tăşnad.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL