Connect with us

DIVIZIA A1

Antrenorul vicecampioanei SCM Zalău este încrezător: “Echipa este mai puternică. Avem o creştere în atac”

După achiziţiile făcute în această vară, tehnicianul este de părere că vicecampioana are o echipă bună, chiar mai puternică ca şi în sezonul trecut, având în vedere că s-a crescut forţa în atac, odată cu venirea noilor jucători

Încă de la prima participare în Divizia A1, SCM Zalău a devenit vicecampioana României. O performanţă de excepţie pentru o echipă care s-a înfiinţat abia în vara trecută.

Locul 2 obţinut în stagiunea trecută obligă echipa la rezultate bune şi în noul sezon, când însă va fi mult mai greu de obţinut o medalie, având în vedere că toate echipele cu pretenţii şi-au întărit loturile.

“Faţă de sezonul trecut, toate echipele s-au întărit. Steaua a adus şi jucători străini, fiindcă şi-a dat seama că doar cu români nu poţi face mare performanţă. S-a întărit Dinamo, Craiova, iar Arcada va fi şi în noul sezon o echipă extrem de puternică.  În acest sezon vom fi trataţi la modul serios şi altfel se va pune problema în relaţia cu noi. Suntem vicecampioana României, nu mai suntem o echipă nou înfiinţată”, ne-a declarat Marius Lazăr.

După achiziţiile făcute în această vară, tehnicianul este de părere că vicecampioana are un lot bun, chiar o echipă mai puternică decât în sezonul trecut, având în vedere că s-a crescut forţa în atac, odată cu venirea noilor jucători.

“Dacă luăm lotul la prima vedere, echipa este mai puternică ca şi în sezonul trecut. Aşa pare dacă ne luăm după cv-urile jucătorilor şi cunoştinţele lor tehnico-tactice. Faţă de anul trecut avem o creştere în atac. A venit Rareş Bălean care va aduce un plus, iar Andrei Mihalescu va fi în al doilea sezon la o echipă cu pretenţii şi pentru el lucrurile nu vor mai fi noi. La echipă a fost transferat şi un libero foarte bun, care ne va ajuta. Suntem conştienţi că avem mai mult de muncă, dar suntem încrezători şi dacă muncim şi tragem tare, performanţele vor apărea”, precizează antrenorul.

Rareş Bălean, Bruno  Ruivo,  Volodymyr Kovalchuk, Aleksandar Minić, Tudor Balu,  Cristian Palacios şi Stojan Iliev sunt jucătorii transferaţi în această vară. În zilele următoare, la SCM Zalău mai trebuie să ajungă un centru şi lotul va fi definitivat.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1