Connect with us

FOTBAL

Liviu Antal, decisiv pentru UTA. Șimleuanul a înscris în poarta Universității Craiova

Intrat în minutul 64, sălăjeanul a ieșit rapid în evidență, iar în minutul 70 a marcat cu o lovitură de cap bine plasată. Golul înscris de Antal a fost decisiv pentru UTA, care s-a impus cu 1 – 0 în fața Universității Craiova

Deși a fost rezervă în ultimele meciuri, Liviu Antal a demonstrat în meciul cu Universitatea Craiova că este un jucător esențial pentru UTA.

Intrat în minutul 64, sălăjeanul a ieșit rapid în evidență, iar în minutul 70 a marcat cu o lovitură de cap bine plasată și l-a surprins pe portarul Pigliacelli.

Golul înscris de Antal a fost decisiv pentru UTA, care s-a impus cu 1 – 0 în fața Universității Craiova. Arădenii au ajuns la 8 puncte acumulate în 5 etape și sunt pe locul 6.

„Am făcut un joc bun, echipa a fost determinată, iar acest lucru s-a văzut. Am învățat din acea greșeală de la meciul cu FCSB, acum suntem puțin mai atenți, dar și mai puternici. Asta ne și dorim, ca de la meci la meci să fim mai puternici și mai inteligenți. Ne dorim să ne clasăm pe un loc cât mai fruntaș. Nu avem un obiectiv clar, dar tot timpul ne dorim să câștigăm, să luăm fiecare meci în parte și să obținem maximum din el. E devreme să vorbim de play-off, la sfârşitul campionatului vom vedea unde ne putem clasa. Este doar un meci câștigat, chiar dacă împotriva unei echipe bune care se bate la titlu. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pâmânt, aceste trei puncte nu ne garantează nimic” a declarat Antal pentru Sport Arad.

Partida dintre UTA și Universitatea Craiova s-a jucat în fața a peste 8.000 de spectatori, iar fanii și-au împins de la spate favoriții.

E altceva față de sezonul trecut când nu aveam suporterii în tribune, s-a văzut ce atmosferă frumoasă avem acum. Țin să le mulțumesc pe această cale suporterilor și tuturor celor care ne susțin la fiecare meci. E foarte important pentru noi, ne împing de la spate, iar acest lucru s-a văzut și astăzi. Mă bucur că am putut să-i facem fericiți și sperăm să ne susțină în continuare”, a precizat Antal.

Liviu Antal are 201 meciuri în Liga 1, iar reuşita de aseară a fost a 45-a din prima ligă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL