Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău, egal în amicalul cu FC Csikszereda U19. Urmează un nou test cu “U” Cluj

Într-un amical disputat la Crasna, în care George Zima a folosit mai mulţi jucători care nu au evoluat la partida din Cupa României de la Şimleu, SCM Zalău a terminat la egalitate cu campioana României din Liga Elitelor U19. Pentru zălăuani a marcat Răzvan Gorovei, aflat la primul meci în tricoul lui SCM

Seria jocurilor amicale a continuat pentru SCM Zalău, care sâmbătă s-a duelat la Crasna cu FC Csikszereda U19, campioana României la această categorie de vârstă. După trei victorii consecutive în amicale, formaţia zălăuană a obţinut doar o remiză, scor 1 – 1, într-un meci în care antrenorul George Zima a trimis în teren mai mulţi jucători care nu au evoluat la meciul de miercuri, din Cupa României, de la Şimleu.

În acest joc, SCM a contat doar pe portarii care vor apăra la republicani, Alex Şugar şi Leonard Mureşan. În teren şi-au făcut apariţia şi ultimele două achiziţii, Andu Moisi şi Răzvan Gorovei, acesta din urmă marcând încă de la primul său meci pentru SCM.

S-a terminat 1 – 1, iar pentru SCM Zalău urmează săptămâna viitoare ultimele două jocuri de pregătire. Marţi, la Zalău vine “U” Cluj, pentru a doua confruntare dintre cele două echipe, din această vară, iar sâmbătă, la Salonta, SCM Zalău va juca un ultim amical al verii cu Şoimii Lipova.

SCM Zalău – FC Csikszereda U19 1 – 1

A marcat: Răzvan Gorovei (55)

SCM: Alex Șugar (’46 Leonard Mureșan) – Andrei Șumlea (’70 Kis Lorant), Andu Moisi (’70 Răzvan Dulap), Iustin Ardelean (’70 Dan Berci), Alexandru Nagy (’50 Alex Jula), Raul Stanciu (’70 Mihai Onicaș), Dănuț Cozma (’70 Vadim Călugher), Răzvan Gorovei (’70 Cosmin Meșter), Alex Mare, Romaric Logon (’65 Ionuț Ilieș) și Sergiu Negruț (’70 Mihai Forna).

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL